Παιδική ντουλάπα: Έτσι θα κάνεις τις πιο παραμυθένιες και έξυπνες αγορές της σεζόν

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Μάρτιος ήρθε πριν το καταλάβεις και κάπως έτσι, βρέθηκες να αναζητάς τρόπους για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα των μικρών σου.

Παιδική ντουλάπα: Έτσι θα κάνεις τις πιο παραμυθένιες και έξυπνες αγορές της σεζόν

Διότι όπως πολύ καλά γνωρίζεις, τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που μέσα σε έναν χρόνο, τα ρούχα της περασμένης Άνοιξης ξαφνικά δεν τους πηγαίνουν! Πώς, όμως, θα βρεις γρήγορα και εύκολα τα κατάλληλα outfits για τα παιδιά σου; Με ποιον τρόπο θα πάρεις όλα όσα χρειάζονται δίχως να ξοδευτείς πολύ; Άραγε, ποια είναι τα ρουχαλάκια και τα αξεσουάρ που τα παιδιά έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό ανάγκη αυτή την εποχή;

Επειδή είμαστε και εμείς μανούλες και σε καταλαβαίνουμε, ετοιμάσαμε μία μικρή αλλά άκρως σημαντική λίστα για τις αγορές της Άνοιξης αλλά και του ερχόμενου Καλοκαιριού (γιατί να τρέχεις τελευταία στιγμή;). Ρίξε, λοιπόν, «μια ματιά» παρακάτω και εξόπλισε καταλλήλως την παιδική ντουλάπα με τις πλέον μοδάτες και ταυτόχρονα οικονομικές επιλογές.

Κράτα χαμηλά το budget (ναι, υπάρχει φόρεμα με 4,99 ευρώ)!

hM 4

Πρώτη και άκρως σημαντική συμβουλή για τις αγορές που θα κάνεις φέτος για τα μικρά σου. Προσπάθησε να θέσεις από την αρχή ένα budget και να το τηρήσεις. Όπως προαναφέραμε, τα παιδιά αναπτύσσονται συνεχώς και μέσα σε έναν χρόνο, τα ρούχα που θα πάρεις τώρα, θα τα στενεύουν. Σίγουρα θα τα πάρει το μικρό αδερφάκι ή το ξαδερφάκι τους, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, γιατί να ξοδευτείς; Εμείς, για παράδειγμα, στις εξορμήσεις μας στα Η&Μ -και φυσικά τις διαδικτυακές μας αναζητήσεις- ανακαλύψαμε στη συλλογή της Nathalie Lété φορεματάκια από 4,99 ευρώ για τα κοριτσάκια και t-shirts από 4,99 ευρώ για τα αγοράκια!

Επένδυσε στα απαραίτητα

hM 2

Απλό και απαραίτητο tip για κάθε μητέρα που θέλει να ανανεώσει ή να εμπλουτίσει την παιδική γκαρνταρόμπα. Πιάσε μολύβι και χαρτί (ή το smartphone σου) και κράτα σημειώσεις. Τώρα που ανοίγει ο καιρός, το παιδί χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα για το σχολείο, τη βόλτα και το παιχνίδι. Ποια είναι αυτά; Τα t-shirts, τα jackets, τα φορέματα για τα κοριτσάκια και τα σορτς. Με λίγα λόγια, τα άνετα outfits. Εστίασε, λοιπόν, την προσοχή σου σε αυτά διότι τα μικρά σου θα τα φορούν κάθε μέρα.

Πες «ναι» στις παραμυθένιες λεπτομέρειες

hM 3

Βέβαια, εκτός από άνετα, τα ρούχα των παιδιών αξίζει να είναι και στη μόδα. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Μία έρευνα στο Διαδίκτυο για να ανακαλύψεις τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν στην παιδική ένδυση και υπόδυση είναι αρκετή και θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές! Εμείς σε ενημερώνουμε, πάντως, πως οι παραμυθένιες λεπτομέρειες στα ρούχα και αξεσουάρ είναι ότι πιο όμορφο και trendy για τα παιδιά αυτή την Άνοιξη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Η&Μ αποφάσισε να συνεργαστεί φέτος με την παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα Nathalie Lété για να δημιουργήσει μια μοναδική και πολύχρωμη capsule συλλογή με μοτίβα εμπνευσμένα από έναν παραμυθένιο κόσμο! Είναι διαθέσιμη στα καταστήματα -αλλά και online- και σίγουρα αξίζει την προσοχή σου.

Προτίμησε τα μοτίβα που θυμίζουν… ζούγκλα

hM 1

Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε σε μία από τις κορυφαίες τάσεις του 2019, εκείνη που θέλει το σπίτι και τις ντουλάπες μας να θυμίζουν… τροπική ζούγκλα. Έτσι, λοιπόν, αφού βάλεις μερικά φυτά στο σπίτι για να γίνει πιο πράσινο, θα κάνεις την έρευνα σου για να βρεις ρούχα για τα παιδιά με πολύχρωμα μοτίβα με ζώα και λουλούδια. Στη συλλογή της Nathalie Lété που προαναφέραμε -και έχουμε αγαπήσει- οι επιλογές είναι πολλές. Χαμαιλέοντες, τίγρεις, φυτά, γάτες, πουλιά και κουνελάκια! Όλα συνθέτουν μία φανταστική, διασκεδαστική ιστορία -όπως οι πίνακές της.

Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι ότι και το παιδί έχει τη δική του άποψη, το δικό του στυλ και φυσικά, τη δική του, ξεχωριστή προσωπικότητα. Μην ξεχάσεις να λάβεις, λοιπόν, υπόψη σου τις προτιμήσεις του και φρόντισε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα πάρεις να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του, δηλαδή να είναι άνετα και διασκεδαστικά. Τι άλλο χρειάζεται, άλλωστε, ένα παιδί;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved