Γιατί είναι σημαντικό το παιδί σας να γράψει γράμμα στον Αη Βασίλη

Δώστε του μολύβι και χαρτί για να ξεκινήσει σήμερα.

Γιατί είναι σημαντικό το παιδί σας να γράψει γράμμα στον Αη Βασίλη

Υπάρχει ακόμα χρόνος για τα παιδιά να γράψουν το γράμμα τους και να το στείλουν στον Αη Βασίλη ακόμα κι αν είναι κάτι που δεν έχουν κάνει ποτέ, σήμερα είναι μια τέλεια ημέρα για να ξεκινήσει μια νέα παράδοση!

Ρίξτε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να πάρουν μολύβι και χαρτί και να γράψουν στον Αη Βασίλη.

Είναι ένας καλός οδηγός για δώρα
Ο Αη Βασίλης δεν μπορεί να ξέρει όλες τις επιθυμίες των παιδιών ούτε και μπορεί να τις πραγματοποιήσει όλες, οπότε το γράμμα είναι ένας καλός «βοηθός» όταν θα πάει για… ψώνια!

Επειδή είναι όμορφα τα παιδικά χειρόγραφα
Πόσο πανέμορφη είναι η παιδική γραφή; Τα γράμματα των παιδιών, οι λανθασμένες λέξεις είναι όλα μέρος του ταξιδιού της γραφής.

Γιατί τα παιδιά λένε τα πιο παράξενα πράγματα
Αν θέλετε να χαμογελάσετε πείτε στο παιδί σας να γράψει την επιστολή. Σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε αλλά και να συγκινηθείτε.

Διδάσκει την εκτίμηση
Εκτός από το γράμμα προς τον Αη Βασίλη πείτε στα παιδιά σαν να γράψουν και μια ευχαριστήρια επιστολή μετά τα Χριστούγεννα. Πείτε τους να γράψουν «ευχαριστώ» όχι μόνο στον Άγιο αλλά και στα μέλη της οικογένειας και τους φίλους που τους έδωσαν δώρα. Είναι μια όμορφη χειρονομία που θα εκτιμηθεί από όσους τα λάβουν και ταυτόχρονα θα διδάξει τα παιδιά να εκτιμούν και εκείνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved