Παιδικό πάρτι γενεθλίων: 14 ιδέες για αναμνηστικά δωράκια (εικόνες)

Αν ψάχνετε ιδέες για ευχαριστήρια δωράκια για τα παιδιά που θα έρθουν στο πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας, εδώ σίγουρα θα τις βρείτε!

Παιδικό πάρτι γενεθλίων: 14 ιδέες για αναμνηστικά δωράκια (εικόνες)

Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας; Από την "to do's" λίστα σας δεν πρέπει να λείπουν και τα αναμνηστικά δωράκια που θα δώσετε στους μικρούς σας καλεσμένους. Οι επιλογές σας, πολλές! Κάποια μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνες σας και κάποια άλλα να τα αγοράσετε χωρίς να ξοδέψτε μία περιουσία.

Είτε έχετε αγόρια είτε κορίτσια,το σίγουρο είναι ότι οι ιδέες μας θα σας καταπλήξουν.

Μπαλόνια

Tα παιδιά λατρεύουν τα μπαλόνια, από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο ιδιαίτερα, με τα ένοντα χρώματα ή αυτά που φωτίζουν. Φουσκώστε κι από ένα για κάθε παιδί, δέστε το με μία κορδέλα ή σπάγκο και δώστε το στον μικρό σας καλεσμένο κατά την αποχώρηση από το πάρτι. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ μπορείτε να βρείτε μπαλόνια σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

dwrakia gia parti 1

Πηγή φωτογραφίας: pexels.com / photo credits: Victoria Borodinova

Τσάντα με λιχουδιές

Αγοράστε διάφορες καραμέλες, σοκολατάκια, ζαχαρωτά, καραμελωμένα ποπ κόρν ή όποια άλλη λιχουδιά θέλετε και γεμίστε με αυτές σακουλάκια σε διαφανή ή σε διάφορα χρώματα.

dwrakia gia parti 11

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @popcornfreak.com.au

Τσάντα με μικρά και διάφορα παιχνιδάκια

Αγοράστε ένα μπλοκ με πολλά αυτοκόλλητα. Μία συσκευασία με πολλά αυτοκινητάκια (αν τα παιδιά είναι αγόρια) ή μια συσκευασία με πολλά λαστιχάκια για τα μαλλιά ή βραχιόλια (αν τα παιδιά είναι κορίτσια). Βάλτε σε κάθε σακουλάκι από 2-3 αυτοκόλλητα και από 1 παιχνίδι.

dwrakia gia parti 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @drawwithchoco

Μπουκάλια για χυμό, smoothie ή γάλα

Aκόμα και στο σουπερ μάρκετ ή σε διαδικτυακά καταστήματα μπορείτε να βρείτε μπουκαλάκια πολλών χρήσεων, πλαστικά ή γυάλινα, σε πολλά χρώματα και σχέδια, με αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών.

dwrakia gia parti 4

Ταπεράκια για φαγητό ή τοστ

Σε μεγάλα καταστήματα μπορείτε να βρείτε ταπεράκια με μόλις 30-50 λεπτά. Αυτό το δώρο σίγουρα θα το εκτιμήσουν και οι γονείς!

dwrakia gia parti 5

Ξυλομπιγιές, μολύβια, ξύστρες, γόμες ή άλλα είδη ζωγραφικής

Τα παιδιά λατρεύουν ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη ζωγραφική ή τα σχολικά είδη. Τι καλύτερο λοιπόν απο τους να τους δώσετε εργαλεία που θα του είναι χρήσιμα και στην καθημερινότητά τους.

dwrakia gia parti 6

Πηγή φωτογραφίας: pexels.com / photo credits: Miguel A. Padrinan

Χρυσόψαρα

Μπορείτε να κάνετε δώρο στα παιδάκια από ένα χρυσόψαρο, δεν ξέρουμε για τους γονείς πάντως εκείνα σίγουρα θα ενθουσιαστούν που θα γυρίσουν στο σπίτι με ένα δικό τους ψαράκι.

dwrakia gia parti 7

Πλαστελίνες

Αγοράστε μία μεγάλη συσκευασία με πλαστελίνες και μοιράστε τις σε γυάλινα ή πλαστικά βαζάκια που προορίζονται για τους μικρούς καλεσμένους σας.

dwrakia gia parti 8

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @messyplaydontcare

Κονκάρδες

Βρείτε στο εμπόριο διάφορες κονκάρδες και κάντε μερικές δώρο στα παιδιά που θα έρθουν στο πάρτι.

dwrakia gia parti 9

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @tonarino_bungu

Σαπουνάκια

Αγοράστε σαπούνια σε διάφορα μεγέθη και διάφορα σχέδια ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

dwrakia gia parti 10

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @bubblemaman

Mπίλιες

Θυμάστε τις μπίλιες που λατρεύαμε κι εμείς ως παιδιά; Το ίδιο θα κάνουν και τα δικά σας! Βάλετε μερικές σε ένα σακουλάκι για το κάθε παιδί και δέστε τις με μία κοδέλα.

mpilies

Πηγή φωτογραφίας: pexels.com / photo credits: Anthony

Σαπουνόφουσκες

Μπορεί οι μαμάδες φίλες σας να δεινοπαθήσουν αλλά να είστε σίγουρες ότι οι φίλοι του παιδιού σας θα χαρούν πολύ με τις σαπουνόφουσκες.

sapounofouskes paidia

Hula Hoop

Τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια και το hula hoop είναι ένα από αυτά!

hula hoop

Πετσέτες προσώπου

Και για το τέλος, σας αφήσαμε ένα πιο προσωπικό και ιδιαίτερο δώρο. Βρείτε στο διαδίκτυο καταστήματα που εκτυπώνουν ονόματα επάνω σε πετσετούλες και γράψτε το όνομα του κάθε παιδιού επάνω.

petsetes

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @alittlesomething.dolce

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved