Αυτό είναι το βιβλίο που «κοιμίζει» τα παιδιά! (εικόνα, βίντεο)

Μέχρι τώρα για να κοιμίσουμε τα μωράκια μας, χρησιμοποιούσαμε διάφορα τεχνάσματα. Νανουρίσματα, αγκαλιές, βόλτες με το καρότσι και το αυτοκίνητο, μουσική απαλή.

Αυτό είναι το βιβλίο που «κοιμίζει» τα παιδιά! (εικόνα, βίντεο)

Τώρα, μπορείτε να κοιμίσετε το αγγελούδι σας, διαβάζοντάς το, ένα παραμύθι, του οποίου ο εμπνευστής υποστηρίζει ότι κοιμίζει τα παιδιά!Ο Σουηδός συγγραφέας, Carl Johan Forssen Ehrlin έγραψε ένα βιβλίο, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, κάνει τους πάντες να κοιμηθούν.

Ο τίτλος είναι «The Rabbit Who Wants To Fall Asleep» και αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή του βρετανικού Amazon και στο Νο 5 του αμερικανικού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Telegraph.
Ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως ξόδεψε πολλά χρόνια, για να αναπτύξει τεχνικές που βοηθούν τα παιδιά να χαλαρώσουν. «Πέρασαν τρεισήμισι χρόνια για τελειοποιήσω την ιστορία μου, χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνικές με τον κατάλληλο τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στην Telegraph. «Ο μεγαλύτερος μου γιος αποκοιμήθηκε στις πρώτες τρεις σελίδες, ενώ ο μικρότερος, που είναι και πιο άτακτος στην τελευταία πρόταση του βιβλίου. Σας ευχαριστώ», σημειώνει η Lizzy Mellor.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved