Δείτε τι δώρα φέρνουν τα κοράκια σε αυτό το μικρό κορίτσι που τα ταΐζει!(εικόνες)

Όλα ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια όταν η Γκάμπι, ένα τετράχρονο κορίτσι έπαιζε στην αυλή της στο Σιάτλ, ρίχνοντας κάτω το φαγητό της όπως θα έκανε κάθε συνηθισμένο παιδί στην ηλικία της.

Δείτε τι δώρα φέρνουν τα κοράκια σε αυτό το μικρό κορίτσι που τα ταΐζει!(εικόνες)

Τα κοράκια που ζούσαν στα δέντρα τριγύρω από το σπίτι της, πήγαιναν και τσιμπούσαν πότε μια πατάτα τηγανιτή και πότε, το ψωμί ή το μπιφτέκι στην άλλη άκρη. Από τότε τα πονηρά αυτά πουλιά καραδοκούσαν πότε θα βγει έξω η μικρή τους φίλη για να τους δώσει να φάνε.

-----------78iukjmn  1

Όταν η Γκάμπι συνειδητοποίησε ότι τα κοράκια την περίμεναν για να φάνε, σκοπίμως σκορπούσε το φαγητό της. Τα πτηνά αντάμειψαν τη συμπεριφορά της δίνοντάς της μεγαλύτερη προσοχή και η Γκάμπι τα αντάμειψε δίνοντάς τους περισσότερο φαγητό.

Πριν από δύο χρόνια, το κορίτσι ξεκίνησε με τη μαμά της να ταΐζει τα κοράκια, κάνοντας αυτή τη συνήθεια μέρος της καθημερινής της ρουτίνας. Νερό σε ποτίστρες, ξηροί καρποί και φιστίκια στον κήπο ήταν λίγα από αυτά που έκανε.

-----------78iukjmn  2

Ώσπου οι μικροί επισκέπτες άρχισαν να δείχνουν την εκτίμησή τους αφήνοντας δώρα έξω από την πόρτα της Γκάμπι. Κουμπιά, βίδες, σκουλαρίκια, συνδετήρες ήταν λίγα από τα μικρά αντικείμενα που το μικρό κορίτσι έλαβε ως «ευχαριστώ» από τους φτερωτούς φίλους της.

-----------78iukjmn  3
-----------78iukjmn  4

Η οκτάχρονη τώρα Γκάμπι, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του BBC πώς αισθάνεται, είπε ότι είναι ωραίο να ξέρει ότι την αγαπούν, δείχνοντας ένα μαργαριτάρι σε σχήμα καρδιάς, που ένα από τα κοράκια της είχε χαρίσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved