«Ελληνικός Κόσμος»: Οι ταινίες που θα διασκεδάσουν τα παιδιά μας μέσα από ένα εκπαιδευτικό ταξίδι

Όλοι αγαπάμε τις παιδικές ταινίες.

«Ελληνικός Κόσμος»: Οι ταινίες που θα διασκεδάσουν τα παιδιά μας μέσα από ένα εκπαιδευτικό ταξίδι

Έχουν σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια, έχουμε περάσει όμορφα με την οικογένειά μας και μας έχουν μεταλαμπαδεύσει μηνύματα, που για κάθε παιδί αποτελούν τροφή για σκέψη. Αυτό είναι που μας κάνει να κατανοούμε απόλυτα και τον ενθουσιασμό των παιδιών μας όταν πρόκειται να παρακολουθήσουν μία καινούργια ταινία, ακριβώς διότι μας θυμίζουν εμάς, κάθε φορά που οι γονείς μας μας ετοίμαζαν να δούμε κάποια προβολή.

Ποιο είναι το μέρος που ενθουσιάζει τα παιδιά περισσότερο; Φυσικά, ο «Ελληνικός Κόσμος», διότι εκεί έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ταινίες τους στη «Θόλο», το θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικού Κόσμου». Η νέα ταινία «Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!» και η ταινία «Στα Χνάρια του Einstein - Η Μαγεία της Βαρύτητας» είναι αυτήν την περίοδο οι αγαπημένες τους και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται.

«Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!»: Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο

ellinikos-kosmos1.jpg

Αλήθεια, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να εξοικειωθούν τα παιδιά με τις θετικές επιστήμες, τη δύναμη του φωτός και τις ιδιότητες της ενέργειας; Φυσικά, διασκεδάζοντας. Πώς;

Με τη νέα ταινία «Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!», που προβάλλεται στη «Θόλο» στον «Ελληνικό Κόσμο» και έρχεται να διασκεδάσει τα παιδιά μέσα από ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο.

Σε αυτήν την περιπέτεια που αφηγείται ο Μιχάλης Μαρκάτης, η Τζούλι Τσόλκα και ο Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, το μέλλον συναντάει το παρελθόν, όταν ένα διαστημόπλοιο συντρίβεται στη Γη, την Εποχή του Λίθου. Ο πιλότος, ένα μικρός εξωγήινος, ο Άλεξ, γνωρίζει τα δύο αδέρφια Ρέα και Πυρ, τα οποία του ζητάνε μία βόλτα στον ήλιο με αντάλλαγμα να τον βοηθήσουν να επισκευάσει το διαστημόπλοιό του.

Μία απίθανη περιπέτεια, με τα δύο παιδιά να σώζουν τον Άλεξ από άγρια προϊστορικά θηρία και τον μικρό εξωγήινο να τους διδάσκει για το ηλιακό σύστημα, την ενέργεια και το ηλιακό φως. Μία περιπέτεια που διδάσκει στα παιδιά μας βασικά πράγματα για τις επιστήμες αλλά και την ιστορία με τον πιο ευχάριστο τρόπο και δίνει την ευκαιρία σε εμάς τους γονείς να ζήσουμε μία συναρπαστική εμπειρία μαζί τους.

ellinikos-kosmos2.jpg

Hμέρες και ώρες προβολών: www.hellenic-cosmos.gr/tholos-program

Γενική είσοδος: 7€ (ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις)

«ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ EINSTEIN- Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ» : Ένα επιστημονικό ταξίδι που αναδεικνύει την αξία της φιλίας

Αν αναρωτιέστε πώς θα προκαλέσετε το ενδιαφέρον των παιδιών σας για εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με τη βαρύτητα και τα μυστικά του σύμπαντος, η απάντηση «κρύβεται» στη νέα εντυπωσιακή παραγωγή «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ EINSTEIN- Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ» που προβάλλεται στη «Θόλο» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η ιστορία της ταινίας, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Dr. Peter Popp και σε αφήγηση του Ραφαέλ Αριστοτέλους και του Δημήτρη Μπαμπανιώτη, ακολουθεί το συναρπαστικό ταξίδι του νεαρού μάγου Ωρίωνα και του ρομπότ Άλμπι, στον χώρο και τον χρόνο. Ο νεαρός μάγος που ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για το σύμπαν και τα μυστικά του, παρά για τα μαγικά ξόρκια, μπαίνει ένα βράδυ κρυφά στο μουσείο του Albert Einstein και συναντάει ένα μικρό, έξυπνο αλλά ιδιόρρυθμο ρομπότ, τον Άλμπι. Ο Άλμπι γνωρίζει τα πάντα για τον μεγάλο επιστήμονα και έτσι ξεκινάει να ταξιδεύει τον μικρό μάγο στον χώρο και στον χρόνο για να μοιραστεί τις πολύτιμες γνώσεις του.

ellinikos-kosmos3.jpg

Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά μας έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πληροφορίες σχετικές με τη βαρύτητα και τα μυστικά του σύμπαντος, επιβεβαιώνοντας την αξία της φιλίας. Πρόκειται, με λίγα λόγια, για ένα συναρπαστικό ταξίδι για όλη την οικογένεια. Είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε;

ellinikos-kosmos4.jpg

Ημέρες και ώρες προβολών: www.hellenic-cosmos.gr/tholos-einstein

Κάθε παιδική ταινία αποτελεί ένα παράθυρο για την έναρξη μοναδικών εκπαιδευτικών «ταξιδιών», με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Αυτό ζητάνε τα παιδιά μας, αυτό θέλουμε και εμείς να τους προσφέρουμε οπότε δεν έχουμε παρά να επισκεφτούμε τη «Θόλο», το Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία οικογενειακώς.

Προπώληση εισιτήριων:

  • hellenic-cosmos.gr/tickets
  • Τ. 212 254 0000
  • Στην Υποδοχή του Μουσείου (Πειραιώς 254, Ταύρος 177 78)
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved