Ένα μαγικό λυχνάρι και ένα μαγικό κάστρο κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα για όλα τα παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η στιγμή του χρόνου που η ζωή και η καθημερινότητά σας, μανούλες, «φοράει» πολύχρωμα λαμπιόνια και γυαλιστερές γιρλάντες…

Ένα μαγικό λυχνάρι και ένα μαγικό κάστρο κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα για όλα τα παιδιά

Μαζί με τα παιδάκια σας, δημιουργείτε ένα πολύχρωμο παραμύθι, δίνοντας χώρο στη μαγεία που τώρα ξεπηδά μέσα από καλόκαρδους Άγιους Βασίληδες, μικροσκοπικά ξωτικά, κάστρα κάτω από το δέντρο σας. Η αδρεναλίνη των μικρών σας χτυπάει κόκκινο και νιώθουν πως με ένα μαγικό ραβδί μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Κάθεστε στο σαλόνι, δίπλα από το στολισμένο σας δέντρο και αρχίζετε να κάνετε ταξίδια με τη φαντασία σας. Κάνετε ταξίδια με τις ιστορίες που δημιουργούν τα παιδάκια σας στο μυαλό τους σε μέρη που μπορεί να μην υπάρχουν καν στην… πεζή πραγματικότητα και ξεκινάτε να παίζετε μαζί τους με τις ώρες. Μέχρι να έρθει η μέρα που τα δώρα έχουν την τιμητική τους, την ημέρα εκείνη που τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς τα φανταστικά δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Είμαστε σίγουρες πως αν εκείνη την στιγμή είχαν ένα μαγικό τζίνι στο χέρι τους, η μία από τις τρεις ευχές τους θα ήταν να γέμιζε όλο το σπίτι με δώρα και η δεύτερη να έρχεται ο Άγιος Βασίλης κάθε μέρα. Αν σας λέγαμε, λοιπόν, πως φέτος τα Χριστούγεννα, οι φανταστικές ευχές τους μπορούν να πραγματοποιηθούν με τα δώρα που θα τα κάνουν να «πετάξουν» από την χαρά τους, τι θα λέγατε;

Η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων που κρύβεται σε…ένα μαγικό λυχνάρι

Πιθανώς η τρίτη από τις παραπάνω ευχές που αναφέραμε, να ήταν… ένα καινούργιο μαγικό τζίνι ώστε να το μικρό σας να μπορεί να… κάνει ξανά τρεις ευχές και το παιχνίδι αυτό να μην τελειώνει ποτέ!

Πώς θα σας φαινόταν, αν τα φετινά Χριστούγεννα, μπορούσατε να του πραγματοποιήσετε την τρίτη του ευχή; Και αν αναρωτιέστε πώς, φυσικά με το Magic Mixies Μαγικό Λυχνάρι & Mixie Τζίνι!

lixnari1.jpg

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι, η αληθινή μαγεία επιστρέφει καθώς μέσα στο μυστηριώδες μαγικό λυχνάρι υπάρχει ένα τζίνι που περιμένει από το παιδάκι σας να το ελευθερώσει. Αφού του δώσει όνομα, αυτό είναι εκεί για να εκπληρώσει τις ευχές του, να μιλήσει και να κουβεντιάσει μαζί του κάθε του ευχή και κάθε επιθυμία…

Σε αυτό το «μαγικό» παιχνίδια από τη Giochi Preziosi, το παιδάκι σας ξυπνάει το τζίνι, δημιουργεί μόνο του ένα μαγικό δαχτυλίδι που είναι κρυμμένο μέσα στο τζίνι και καθώς τρίβει το λυχνάρι, εμφανίζεται πραγματική μαγική ομίχλη, ενώ ανάβει το πετράδι! Αυτή είναι η στιγμή που ξεδιπλώνεται όλη η μαγεία του παιχνιδιού: Ξαφνικά, ένα ροζ τζίνι με εξήντα ήχους και αντιδράσεις εμφανίζεται και όλα τα μαγικά ταξίδια που είχε δημιουργήσει το μικρό σας στο μυαλό του γίνονται πραγματικότητα!

lixnari2.jpg

Ο κρυμμένος κόσμος των παιδιών εμφανίζεται με το μαγικό τους ραβδί

Αφού, λοιπόν, οι ευχές του παιδιού σας εκπληρώθηκαν, ήρθε η ώρα να ταξιδέψει στον κόσμο της φαντασίας του και να ζήσει πραγματικά μαγικές στιγμές με το Μαγικό Κάστρο των Mixlings.

lixnari3.jpg

Το μαγικό ταξίδι ξεκινάει: Το μικρό σας με το μαγικό του ραβδί αποκαλύπτει ένα κρυμμένο κόσμο. Μεταμορφώνει το κάστρο του προς τα έξω και προς τα πάνω, αποκαλύπτει την μυστική είσοδο για να μπαίνει μέσα, μαθαίνει τι του επιφυλάσσει η μοίρα του από τις «ειδικές» πρωταγωνίστριες του παιχνιδιού, του δίνει μαγική ώρα για ύπνο και «πετάει» από την χαρά του μαζί με το κάστρο του - που μπορεί να αποκτήσει και φτερά!

Μάλιστα, το παιδάκι σας έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το συλλεκτικό καζάνι και όλα τα Mixlings της σειράς στο μαγικό του κάστρο, ώστε να δημιουργήσει τον κόσμο Mixlings των ονείρων του για πραγματικά ατέλειωτες ευκαιρίες και ώρες παιχνιδιού!

lixnari4.jpg

Τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς και μαγείας και πάντα ταξιδεύετε με τα παιδικά παραμύθια των μικρών σας που θέλουν να γίνονται πραγματικότητα. Φέτος, λοιπόν, μπορείτε να τους βοηθήσετε να πετύχουν ό,τι ονειρεύτηκαν, με το Magic Mixies μαγικό λυχνάρι και Μixie τζίνι και το μαγικό κάστρο των Mixlings. Είστε έτοιμες να σας μεταμορφώσουν με το μαγικό ραβδί τους και να ταξιδέψετε μαζί τους στους πιο μαγικούς κόσμους; Μην ανησυχείτε, για ό, τι κι αν προκύψει στη διαδρομή, το μαγικό τζίνι των παιδιών θα είναι εκεί και θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο μαγικό σας κάστρο και… να ζήσετε, εσείς καλά κι αυτοί καλύτερα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved