Αν το παιδάκι σου είναι μέχρι 6 ετών, αυτό είναι το δώρο που θα κάνει τα Χριστούγεννα μαγικά!

Αν έχεις στο περιβάλλον σου παιδάκια κάτω των έξι ετών, είναι απολύτως σίγουρο ότι οι λέξεις «Cocomelon» και «Wheels on the Bus» είναι για ‘σένα ταυτισμένες με μελωδίες, γέλιο και χορό!

 

Αν το παιδάκι σου είναι μέχρι 6 ετών, αυτό είναι το δώρο που θα κάνει τα Χριστούγεννα μαγικά!

Τα τραγουδάκια που συνοδεύουν τον μικρό Τζέι Τζέι είναι ο πιο ευχάριστος και διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν τα μωράκια μας μια σειρά από συνήθειες για τη συμπεριφορά τους, καθώς με αυτόν τον χαρούμενο και παιχνιδιάρικο τρόπο, τα παιδιά πάνω από όλα διασκεδάζουν και μαθαίνουν – τι άλλο να ζητήσει κάποιος από το παιχνίδι;

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το Cocomelon είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που προβάλλεται στο YouTube, στην αγγλική γλώσσα, από το 2006, με τον αγαπημένο φίλο των παιδιών, τον Τζέι Τζέι, που είναι ο ήρωας των επεισοδίων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που λατρεύουν τα παιδιά παγκοσμίως, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι το πρώτο παιδικό κανάλι στο Youtube! Τα παιδάκια, άλλωστε, ταυτίζονται με τον χαριτωμένο πρωταγωνιστή και μέσα από τις δικές του «περιπέτειες» - που όμως είναι ουσιαστικά εμπειρίες της καθημερινότητάς όλων μας - κατακτούν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων: Χρώματα, ζωάκια, συμπεριφορές, μίξεις χρωμάτων, σχήματα, αγγλικό αλφάβητο, τις πέντε αισθήσεις και πάρα πολλά άλλα ζητήματα έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των παιδιών, μέσα από το Cocomelon.

Πέραν όμως από την οθόνη και το ηχείο, που φέρνουν τη σειρά Cocomelon κοντά στα παιδιά, μαθαίνοντάς τους τραγουδάκια, πρέπει να ενημερωθείς, αγαπητή μανούλα, πως ο μικρός JJ και το λατρεμένο σχολικό λεωφορείο μπορούν να γίνουν φέτος το δώρο που θα κάνει μαγικές τις χριστουγεννιάτικες γιορτές: Διότι, η Giochi Preziosi έχει φροντίσει να σου δώσει τρεις ποιοτικές επιλογές για ακόμα περισσότερη μουσική και παιχνίδι κι εμείς θα σου τις παρουσιάσουμε αμέσως!

Το πιο αγαπημένο σχολικό λεωφορείο για τα παιδιά μας

Καθώς, λοιπόν, ο κόσμος του Cocomelon ζωντανεύει μέσα από το παιχνίδι, τι καλύτερο να ξεκινήσεις από το σχολικό λεωφορείο, το τραγουδάκι του οποίου όλες γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά: Το μουσικό σχολικό λεωφορείο Cocomelon έρχεται με μια φιγούρα του Τζέι Τζέι 6 εκατοστών, που τοποθετείται στη θέση του οδηγού και είναι έτοιμος να ταξιδέψει τα παιδάκια σου σε ατέλειωτες μουσικές διαδρομές.

dora1.jpg

Το κίτρινο λεωφορείο διαθέτει χώρο για ακόμα έξι φιγούρες, ενώ προδιαθέτει το παιδί να κάνει τον γύρο της πόλης – ακριβώς όπως κάνει ο Τζέι Τζέι, στο αγαπημένο του επεισόδιο! Ακούγοντας και τραγουδώντας, λοιπόν, το αγαπημένο του τραγούδι μαζί με τον μπαμπά και τη μαμά, το μικρό σου μαθαίνει πώς γυρίζουν οι ρόδες, τι είναι οι υαλοκαθαριστήρες, πώς κάνει η κόρνα και πώς ανοιγοκλείνει η πόρτα. Φυσικά, όλο το τραγουδάκι συνοδεύεται από τις αντίστοιχες «χορευτικές» φιγούρες, που σημαίνει πως το μικρό σου προσποιείται ότι οδηγεί το λεωφορείο, δείχνει πώς κινούνται οι ρόδες και μιμείται κάθε στίχο του τραγουδιού με τα χεράκια και τα ποδαράκια του!

dora3.jpg

Πέρα από το λατρεμένο «Wheels on the Bus», το σχολικό λεωφορείο διαθέτει 4 ακόμη διαφορετικούς ήχους αλλά και λειτουργικές ρόδες, για ακόμα πιο ενδιαφέρον παιχνίδι για το μικρό σου. Δεν συμφωνείς πως είναι το ιδανικό δώρο για παιδάκια ήδη από 1,5 έτους μέχρι τουλάχιστον τα έξι τους χρόνια, καθώς με τα υπέροχα χρώματά του και με τη μουσική φυσικά, μπορεί να δημιουργήσει ατέλειωτους κόσμους φαντασίας;

Ο μικρούλης Τζέι Τζέι έρχεται και σε λούτρινο

Αν θέλεις, επίσης, να… αναβαθμίσεις την εμπειρία των παιδιών με το Cocomelon, ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε πως τώρα υπάρχει και η επιλογή του λούτρινου: Ναι, ο Τζέι Τζέι έγινε κουκλάκι και μπορείς να τον βρεις σε δύο εκδοχές: Αυτή που κοιμάται μαζί με το παιδάκι σου ή το μεγάλο λούτρινο!

Ο Τζέι Τζέι ώρα για ύπνο είναι μια λούτρινη κούκλα, ύψους 30 εκατοστών, που παίζει μουσική: Πιέζοντας την κοιλίτσα, το παιδάκι σου μπορεί να ακούσει τους 7 ήχους και τις φράσεις του, ενώ παίζει και ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά τραγούδια της σειράς, το «YesYes Bedtime».

dora4.jpg

Από την άλλη, ο μεγάλος λούτρινος Τζέι Τζέι είναι ένα εντυπωσιακό κουκλάκι που θα ενθουσιάσει κάθε παιδάκι που αγαπά το Cocomelon: Απεικονίζει τον ήρωα όπως τον βλέπουν τα παιδιά στην παιδική σειρά και είναι κατασκευασμένος από πολύ απαλά υλικά, σούπερ μαλακός και… ζουηχτός! Με ύψος 55 ολόκληρα εκατοστά, αποτελεί πράγματι, ιδανική επιλογή για δώρο Χριστουγέννων!

dora5.jpg

Ένα μουσικό σετ που κάνει τον γιατρό… τον καλύτερό μας φίλο

Ένα από τα αγαπημένα θέματα του Cocomelon είναι η επίσκεψη στον γιατρό – κάτι που απασχολεί, επίσης, πολλές μαμάδες και πολλά παιδάκια. Μέσα από το ρυθμικό της περιεχόμενο όμως, η σειρά δημιουργεί στα παιδιά θετικά συναισθήματα, κεφιού και τραγουδιού, μουσικής και χορού: Τώρα, με το Μουσικό σετ Βαλιτσάκι Γιατρού Cocomelon, μπορείς να φέρεις αυτό το ευχάριστο συναίσθημα στο σπίτι σου!

dora6.jpg

Το συγκεκριμένο παιχνίδι διαθέτει 9 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων και ένα απόσπασμα του δημοφιλούς τραγουδιού «Doctor's Checkup» από τη σειρά για ατέλειωτο τραγούδι. Περιέχει ακόμα διάφορα αξεσουάρ με τα οποία τα παιδιά μπορούν να παίξουν τον γιατρό ή να αναπαραστήσουν το επεισόδιο της σειράς: Ο μικρός γιατρός της οικογένειας μπορεί να σύρει το θερμόμετρο από το κόκκινο στο πράσινο, να φορέσει το στηθοσκόπιο και να πιέσει το έμβολο της σύριγγας προς τα κάτω, ενώ το βαλιτσάκι με το λογότυπο CoComelon, χωράει όλα τα ιατρικά εργαλεία για να το παίρνετε μαζί σας παντού.

dora7.jpg

Φέτος τις γιορτές, λοιπόν κάθε παιδάκια μπορεί να βρει το αγαπημένο του Cocomelon δώρο κάτω από το δέντρο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved