Ψάχνεις δώρο για τα παιδιά; Βρες επιλογές για κάθε ηλικία

Τα λατρεμένα από μικρούς και μεγάλους Χριστούγεννα πλησιάζουν, και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, οι μικροί μας φίλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να βρουν το δώρο που είχαν ζητήσει από τον Αι Βασίλη, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ψάχνεις δώρο για τα παιδιά; Βρες επιλογές για κάθε ηλικία

Ποιο δώρο, όμως, θεωρείται κατάλληλο σύμφωνα με την ηλικία τους; Κάθε ηλικία χαρακτηρίζεται από τα δικά της ενδιαφέροντα, τις ικανότητες και τις ανάγκες της. Κατά τη βρεφική ηλικία επιλέγουμε παιχνίδια με έντονα χρώματα και σχήματα, απαλές υφές και γενικά παιχνίδια που κινητοποιούν τις αισθήσεις της όρασης και της ακοής. Κατά τη νηπιακή ηλικία επιλέγονται παιχνίδια όπου σχετίζονται με τις κινήσεις του σώματος. Με την είσοδό τους στη σχολική ηλικία επιλέγονται παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία, είναι πιο δημιουργικά και καλλιεργούν τη λογικό-μαθηματική σκέψη, τη παρατηρητικότητα, τη ταχύτητα επεξεργασία και τη γλωσσική ανάπτυξη.

Για να μην πελαγώνεις τι παιχνίδι να πάρεις στο παιδί σου, το ανίψι ή το βαφτιστήρι σου, ρίξε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό δώρων, με έτοιμες προτάσεις για κάθε ηλικιακή κατηγορία!

Ηλικία: 1+

Fisher Price BeatBo το Ρομπότ

plaisio_kidsgifts_001.jpg

Σε ποιον αρέσει ο χορός; Στον BeatBo! Ας ξεκινήσει το πάρτι! Πάτησε την κοιλίτσα του ή ένα από τα υπόλοιπα κουμπιά στα πόδια του για τραγούδια, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και χορευτικές κινήσεις. Με τρεις τρόπους λειτουργίας (χορός, εκπαίδευση & παιχνίδια και ηχογράφηση) θα σας ξετρελάνει. Μέσα από το παιχνίδι, ο BeatBo μαθαίνει στο μωρό γράμματα, χρώματα, αρίθμηση, μουσική, δράση-αντίδραση και πολλά άλλα!

Fisher Price Εκπαιδευτικό Tablet – Μπλε

plaisio_kidsgifts_002.jpg

Τώρα τα μικρά σου μπορούν να έχουν το δικό τους tablet ίδιο με αυτό του μπαμπά και της μαμάς! Το μωρό πατάει τα πλήκτρα και ακούει εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους. Με αυτό το διασκεδαστικό τρόπο μαθαίνει: γράμματα, αριθμούς, χρώματα και τόσα άλλα! Με κομψό σχεδιασμό για εύκολη μεταφορά! Διαθέσιμο και σε ροζ για κοριτσάκια!
Κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και η τεχνολογία Smart Stages το βοηθάει να επιλέξει, χειροκίνητα με έναν απλό διακόπτη, το κατάλληλο επίπεδο! Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχοι σε κάθε επίπεδο!

Ηλικία: 3+

Hasbro Baby Alive Το Μωράκι Μεγαλώνει

plaisio_kidsgifts_003.jpg

Η κούκλα Baby Alive Baby Grows Up μεταμορφώνεται από νεογέννητο μωράκι σε χαριτωμένο κοριτσάκι. Για την ακρίβεια η υπέροχη αυτή κουκλίτσα, μεγαλώνει κατά 4 ίντσες με τη φροντίδα του παιδιού σου. Τα παιδιά θα λατρέψουν επίσης τα 8 αξεσουάρ της κούκλας με διάφορα χαρούμενα θέματα. Όταν την ταΐσει για πρώτη φορά, ανοίγει τα ματάκια της και φαίνεται το χρώμα τους. Όταν είναι ακόμα μωρό, η κούκλα Baby Alive σηκώνεται στην καθιστή θέση και λέει την πρώτη της λέξη. Τα παιδιά μπορούν να τη βοηθήσουν να μεγαλώσει ταΐζοντας και νανουρίζοντάς τη στην αγκαλιά τους. Τα μαλλιά της μακραίνουν όταν τα χτενίζεις με τη βούρτσα της! Οι οδηγίες και ο οδηγός γρήγορης έναρξης μαθαίνουν στα παιδιά πώς να φροντίζουν την κούκλα τους, καθώς και πώς να την επαναφέρουν στο αρχικό στάδιο για να ξαναρχίσουν το παιχνίδι!

Giochi Preziosi Mickey Πυροσβεστικό Όχημα με 2 Φιγούρες

plaisio_kidsgifts_004.jpg

Επιβιβάσου γρήγορα στο πυροσβεστικό όχημα και τρέξε για την επόμενη διάσωση με τον αγαπημένο σου Mickey και την παρέα του! Ο Mickey κάνει διασκεδαστικές φράσεις και το όχημα εκπέμπει αληθινά ηχητικά εφέ πυροσβεστικής μηχανής και νερού. Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει πυροσβεστικό όχημα, φιγούρα Mickey 7,5 εκ με αρθρώσεις και φιγούρα Πλούτο.

Hasbro Play-Doh My First Play Table

plaisio_kidsgifts_005.jpg

Η δημιουργική απασχόληση και οι χειροτεχνίες για παιδιά μόλις πέρασαν σε… άλλο επίπεδο, με αυτό το τραπέζι δραστηριοτήτων «My First Play Table» της Play Doh! Διαθέτει τόσους πολλούς τρόπους παιχνιδιού, αφού αποτελείται από 15 φανταστικά αξεσουάρ και 6 διαφορετικά χρώματα Play Doh. Η επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές, για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση. Η επίπεδη πλευρά τους δίνει ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους στο χαλάκι παιχνιδιού, ενώ η τρισδιάστατη πλευρά τους επιτρέπει να φανταστούν κάθε είδους περιπέτεια, με τον καταρράκτη, το όχημα και τα εργαλεία για ζώα.

Ηλικία: 6+

AS Κλαψουλίνια το Νόστιμο Εργοστάσιο της Pia

plaisio_kidsgifts_006-(1).jpg

Στο φρουτένιο κόσμο Tutti Frutti, που ζουν τα Cry Babies Magic Tears, η αγαπημένη σου Πία τρελαίνεται να φτιάχνει λιχουδιές. Ανακάλυψε το Νόστιμο Εργαστήριο της Πία και δημιούργησε πεντανόστιμη μαρμελάδα, λαχταριστά ζελέ, φρουτένιους χυμούς και δροσερά smoothies. Το μυστικό της συνταγής είναι να προσθέσεις τα… μαγικά δάκρυα. Στο σετ παιχνιδιού περιλαμβάνεται η αποκλειστική φιγούρα της Πία και πολλά αξεσουάρ.

LEGO City Custom Car Garage 60389

plaisio_kidsgifts_007.jpg

Χάρισε στα παιδιά το πιο φανταστικό σετ κατασκευής με το LEGO City Γκαράζ για εξατομικευμένα Αυτοκίνητα και δες τα να ανακαλύπτουν τη χαρά της κατασκευής και της δημιουργίας από μικρή ηλικία!

Puzzle Άϊσια SGS

plaisio_kidsgifts_008.jpg

Με το «I’m your puzzle hero» η κοινωνία και το παιχνίδι... αλλάζουν! Πρόκειται για μια νέα σειρά παζλ με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης και ευαισθησίας. Μια σειρά που αναγάγει ένα παραδοσιακό παιχνίδι όπως το παζλ σε ψυχαγωγική δραστηριότητα με κοινωνικό έργο και κοινωνική προέκταση! Σκοπός της σειράς «I’m your puzzle hero» είναι να συμβάλλει στο πολύτιμο έργο φορέων και ομάδων που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Με την αγορά αυτού του παζλ γίνεσαι και εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας και ενισχύεις το έργο του οργανισμού Save a Greek Stray!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved