Η νέα αγαπημένη σειρά «Bubiloons» των παιδιών έρχεται να οργανώσεις μαζί τους ονειρικά γενέθλια

Το νέο… talk of the town για μανούλες και παιδάκια είναι η σειρά που τα κάνει να ονειρεύονται το πιο τέλειο πάρτι γενεθλίων που φαντάστηκαν ποτέ!

Η νέα αγαπημένη σειρά «Bubiloons» των παιδιών έρχεται να οργανώσεις μαζί τους ονειρικά γενέθλια

Αγαπητές μανούλες, αν ακόμα δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας, μιλάμε για τα Bubiloons, τη νέα αγαπημένη σειρά που ξετρελαίνει τα παιδάκια. Με τα έντονα χρώματα, με τις κούκλες και τα γλυκά ζωάκια με τις πιο πάρτι εμφανίσεις και τα πιο ευφάνταστα επεισόδια, οργανώνουν τα πιο ονειρικά πάρτι με πολλή φαντασία και…πολλά μπαλόνια, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που θα μπορούσε να χαλάσει το παραμυθένιο σκηνικό τους.

Μέσα από τη σειρά, τα παιδάκια αρχίζουν να φαντάζονται τα επόμενα γενέθλιά τους, να διακοσμούν κάθε γωνία του χώρου στο μυαλό τους με τους πρωταγωνιστές των πάρτι τους και να σκέφτονται κάθε πιθανό παιχνίδι που θα κάνει τα γέλια τους να μην έχουν σταματημό.

Κι αν θέλετε κι εσείς και τα παιδάκια σας να γνωρίσετε τα Bubiloons μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια εδώ!

Τα παιδικά πάρτι, άλλωστε, είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην παιδική τους ηλικία και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς μανούλες, αφού αν κάτι έχει χαραχθεί στη μνήμη σας από όταν ήσασταν μικρές, σίγουρα είναι τα γενέθλια σας που πάντα φρόντιζαν οι γονείς σας να είναι ξεχωριστά. Το ίδιο θέλετε να κάνετε και εσείς για τα μικρά σας, ώστε να το ζήσουν στο έπακρο.

Όταν, λοιπόν, πλησιάζει η στιγμή να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες και το φανταστικό σκηνικό που έχουν χτίσει στο μυαλό τους παρακολουθώντας τα Bubiloons, τότε οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες είναι στο πλευρό τους, για να οργανώσουν μαζί τα πιο ονειρικά γενέθλια με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο: Με τα μοναδικά Bubiloons, τα γλυκά ζωάκια που μπορούν να καταφέρουν τα πάντα με φαντασία και πολλά...μπαλόνια αλλά και τις κουκλίτσες τους, τις Βubigirls!

bubiloons-2.jpg

Ένας μίνι οδηγός για όσα πρέπει να φροντίσετε για το τέλειο πάρτι

Φώτα, glitter, παιχνίδια φαντασίας, δημιουργικότητα, τέλεια διακόσμηση, snacks και… πάμε!

Για να έχουν τα μικρά σας το πάρτι των ονείρων τους, μπορείτε εσείς οι μαμάδες να φροντίσετε διάφορα πράγματα: Αν επιλέξετε να γίνει το πάρτι σε κάποιον χώρο εκδηλώσεων, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να προμηθευτείτε εγκαίρως τα αγαπημένα Bubiloons και τα Βubigirls που θα διασφαλίσουν τη διασκέδαση για όλους! Αν επιλέξετε να φιλοξενήσετε το πάρτι των παιδιών στο σπίτι σας, τότε καλό είναι να δημιουργήσετε μαζί με το παιδί σπιτικά snacks και γλυκά, να διαμορφώσετε τον χώρο, πιθανώς τραβώντας έπιπλα στην άκρη, ώστε τα παιδιά να μπορούν να αναδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες και φυσικά να βάλετε τη μουσική που τους αρέσει στο τέρμα!

Οι πρωταγωνιστές του πάρτι φυσικά είναι τα Bubiloons και Bubigirls που φροντίζουν για τη διασκέδαση όλων των καλεσμένων, με τα μοναδικά τους μπαλόνια!

Τα Bubiloons και Bubigirls δημιουργούν την πιο ιδιαίτερη μέρα για τα μικρά σας

Πάρτι χωρίς μπαλόνια γίνεται; Τα Bubiloons και Bubigirls γνωρίζουν πως δεν γίνεται. Μικρά και μεγάλα, πολύχρωμα, σε έντονα χρώματα ή σε παλ αποχρώσεις, με κονφετί ή χωρίς, τα μπαλόνια δεν στολίζουν απλά τον χώρο του πάρτι αλλά δίνουν χρώμα και εορταστικά vibes στην ημέρα των μικρών σας.

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, καλό είναι να μάθετε πως οι κούκλες Bubiloons Bubigirls, είναι τρεις διαφορετικές, όλες με πάρτι εμφάνιση και συνδυάζουν τα μοναδικά τους σχέδια με το καινοτόμο μοτίβο παιχνιδιού με μπαλόνια. Είναι η ψυχή του πάρτι και θα το διαπιστώσεις με την πρώτη ευκαιρία. Μαζί τους έχουν τα Bubiloons, τα έξι διαφορετικά γλυκά ζωάκια, με πάρτι εμφάνιση και αξεσουάρ που τα βοηθούν να κρατούν τα μπαλόνια στο χέρι τους ή να τα τοποθετούν σαν στολίδια οπουδήποτε στο χώρο και μπορούν να καταφέρουν τα πάντα με την φαντασία τους.

1699895650270-989333337-bulliloons-4.jpg

Όποια ιστορία και concept κληθούν να δημιουργήσουν, τα φέρνουν εις πέρας, αναδεικνύοντας το πάρτι των παιδιών σε ένα παραμύθι. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς με τα μικρά σας, είναι να τοποθετήσετε το μπαλόνι στο ειδικό αξεσουάρ που περιέχει η συσκευασία τους, να το βάλετε στο στόμα της φιγούρας, να πιέσετε το κεφαλάκι της και όλα έτοιμα!

bubiloons-5.jpg

Δημιουργικές ιδέες για τη θεματολογία του πάρτι, ευφάνταστα παιχνίδια και πολλά μπαλόνια ξανά και ξανά, αφού υπάρχει η δυνατότητα να τα ξεφουσκώσετε και να τα ξανά χρησιμοποιήσετε, είναι όλα αυτά που αναλαμβάνουν οι καινούργιοι φίλοι του μικρού σας

Τα παιδάκια σας περιμένουν όλη τη χρονιά για την ημέρα των γενεθλίων τους. Είναι μία ξεχωριστή ημέρα για εκείνα, κυρίως διότι είναι η καλύτερη αφορμή να γιορτάσουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Και εσείς ως μανούλες, θέλετε να τους προσφέρετε πάντα το καλύτερο, διότι δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να τα βλέπετε να χαμογελάνε. Την ίδια άποψη έχουν και τα Bubilooons και τα Bubigirls, οι καλύτεροι φίλοι των μικρών σας, που το μόνο που θέλουν είναι να δημιουργήσουν ένα ονειρικό πάρτι για αυτά με φαντασία και πολλά μπαλόνια - όπως ακριβώς συμβαίνει και στην αγαπημένη τους σειρά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved