Back to school χτενίσματα για μικρά και μεγάλα κορίτσια

Ιδέες για χτενίσματα με πλεξούδες.

Back to school χτενίσματα για μικρά και μεγάλα κορίτσια

Οι πλεξούδες είναι βολικές και υπέροχες.

Bigstock

Από τις προκλήσεις της καθημερινότητας μετά το άνοιγμα των σχολείων είναι το πρωινό ξύπνημα και ο ελάχιστος χρόνος που έχετε κάθε πρωί μέχρι να ετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο.

Οι πλεξούδες είναι ένα διαχρονικό και βολικό χτένισμα για όλες τις ηλικίες, ιδανικό και για το σχολείο. Δεν χαλάνε, κρατάνε τα μαλλιά των παιδιών μαζεμένα και πολύ εύκολα μπορείτε να κάνετε πρωτότυπα χτενίσματα που θα ενθουσιάσουν τα μικρά σας.

Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε να κάνετε τις βασικές πλεξούδες. Αυτές είναι η κανονική πλεξούδα, η πλεξούδα ψαροκόκαλο, η γαλλική και η γερμανική.

Η τεχνική είναι παρόμοια και αυτό που αλλάζει είναι ουσιαστικά η φορά της πλέξης. Μπορείτε να δείτε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε την κάθε μία στο βίντεο που ακολουθεί.

Εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες

Αφού ξέρετε πώς να φτιάξετε την κάθε πλεξούδα, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε χτενίσματα παιχνιδιάρικα, κομψά ή και πιο αθλητικά.

Η μαμά που βρίσκεται πίσω από το προφίλ Briana’s braids στο Instagram, δίνει ιδέες για περίτεχνα χτενίσματα που, ιδανικά για κοριτσια κάθε ηλικίας.

Εμείς διαλέξαμε μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες και σας τις παραθέτουμε παρακάτω.

https://www.instagram.com/reel/CvFr84KAueI/
https://www.instagram.com/reel/ChW12ElIFP3/
https://www.instagram.com/reel/Cgt5_4rgm5a/

Η Briana έχει και κανάλι στο YouTube όπου δείχνει τη διαδικασία βήμα-βήμα για τα χτενίσματα που κάνει. Ιδού μερικά παό αυτά.

afieroma-back-to-school.jpg

Δείτε όλο το αφιέρωμα για τη νέα σχολική χρονιά ΕΔΩ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved