Τα καλύτερα αντηλιακά για παιδιά

Παιδικά αντηλιακά: Ποια είναι τα καλύτερα;

Τα καλύτερα αντηλιακά για παιδιά

Αντηλιακά ιδανικά για βρέφη και παιδιά

Bigstock

Το καλοκαίρι φωνάζει τα παιδιά για να διασκεδάσουν, να κολυμπήσουν και να παίξουν στην αμμουδιά. Εκτός από αυτά όμως, το καλοκαίρι, απαιτεί και κάτι άλλο: τα αντηλιακά.

Τα μωρά, τα νήπια και τα παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών πρέπει να προστατεύουν το δέρμα τους με αντηλιακό (και όχι μόνο) πριν εκτεθούν στον ήλιο.

Οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν στα μικρά παιδιά να ξεκινούν με ένα μη χημικό αντηλιακό. Τα αντηλιακά δεν θα πρέπει μόνο να απορροφώνται από το δέρμα αλλά να μπλοκάρουν τις ακτίνες UV.

Ποιο αντηλιακό όμως είναι κατάλληλο για το μωρό, το νηπιάκι σας ή το μεγαλύτερο παιδί σας;

Ρίξαμε μια ματιά στο διαδίκτυο, ρωτήσαμε φίλες μαμάδες και φτιάξαμε μία λίστα με αντηλιακά που χρησιμοποιούμε εμείς οι γονείς και που έχουμε λατρέψει.

Nivea Sun Babies & Kids Sensitive Protective 5 in 1 Spf50+ Trigger Spray 270ml

https://www.instagram.com/p/CdVbe3JOZ9G/

Το NIVEA Sun Babies & Kids Sensitive Protect Trigger Spray προσφέρει 5 σε 1 αντηλιακή προστασία ενάντια στα εγκαύματα, τις μακροπρόθεσμες βλάβες της επιδερμίδας ενώ μειώνει το ρίσκο για εμφάνιση αλλεργιών που προκαλούνται από τον ήλιο. Δεν περιέχει άρωμα και είναι έξτρα ανθεκτικό στο νερό. Η σύνθεσή του είναι 62% βιοδιασπώμενη και σέβεται τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει τα UV φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene και είναι χωρίς Μικροπλαστικά.

Nivea Sun Kids Protect & Care Trigger Spray, Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος SPF50+

https://www.instagram.com/p/CuZMi9jto16/

Το NIVEA SUN Kids Protect & Care Trigger Spray προσφέρει προστασία στην παιδική επιδερμίδα ενάντια στα εγκαύματα και τις μακροπρόθεσμες βλάβες της επιδερμίδας.

Η σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα ενώ ενισχύει το προστατευτικό φράγμα της ίδιας της επιδερμίδας & προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί μειώνοντας το ρίσκο για εμφάνιση αλλεργιών που προκαλούνται από τον ήλιο. Η σύνθεσή του είναι 73% βιοδιασπώμενη και σέβεται τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει τα UV φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene και είναι χωρίς Μικροπλαστικά.

Anthelios, Baby Lotion Dermo Pediatric SPF50+ Αντηλιακό για βρέφη, La Roche Posay

https://www.instagram.com/p/CSmrT-BjHjM/

Δερματολογικά ελεγμένο αντηλιακό, το οποίο παρέχει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και δέρμα με τάση ατοπίας. Κατάλληλο επίσης για δέρμα δυσανεκτικό στον ήλιο. Παρέχει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος ενάντια στις ακτίνες UVA & UVB, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τις βλάβες που προκαλούνται από την υπέρυθρη ακτινοβολία και τη ρύπανση.

Capital Soleil, Kids Cell Protect Water Fluid, Αντηλιακό σπρέϊ SPF50+, Vichy

vichy-anthliako.jpeg

Το KIDS CELL PROTECT ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPRAY SPF 50+ παρέχει προηγμένη προστασία σε 4 επίπεδα δράσης (ακτίνες UVB, UVA, ΜΑΚΡΕΣ UVA & αντιοξειδωτική δράση) προλαμβάνοντας τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα, ακόμα και σε κυτταρικό επίπεδο. Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK (κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας), η εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεσή του σχηματίζει ένα προηγμένο φιλμ UV προστασίας με αόρατο τελείωμα και χωρίς λευκά υπολείμματα. Σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα & δοκιμασμένο υπό παιδιατρικό έλεγχο.

Sea Side Mist Αντηλιακό Mist Σώματος SPF50+, Frezyderm

https://www.instagram.com/p/CttGHJfoCzm/

Αντηλιακό dry oil σε μορφή mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία. Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα, ενώ η πρακτική βαλβίδα του προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, για άριστη εφαρμογή.

Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία και καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας όλης της οικογένεια, ενώ είναι ιδανικό για παιδιά και εφήβους.

Korres Coconut & Almond Kids Sensitive Sunscreen SPF50 Παιδικό Αντηλιακό Καρύδα & Αμύγδαλο

korres_paidiko_antiliako_.jpeg

Απαλό αντηλιακό γαλάκτωμα που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Εμπλουτισμένο με τους εξαιρετικούς φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, έλαια Καρύδας & Αμυγδάλου.

Apivita Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Bee Sun Safe Hydra SPF50

apivita_adiavrocho_paidiko_antiliako.jpeg

Αντηλιακό γαλάκτωμα με ελαφριά υφή και συστατικά φυσικής προέλευσης, που παρέχει υψηλή προστασία. Επιπλέον έχει υψηλή ανθεκτικότητα στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα, εφαρμόζεται εύκολα, δεν αφήνει λευκά κατάλοιπα, είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο για νήπια και παιδιά άνω του 1 έτους.

Να θυμάστε: Μην επαναπαύεστε μόνο επάνω στην προστασία του αντηλιακού. Θα πρέπει το παιδί σας να φορά γυαλιά ηλίο, μαγιό με μανίκια, μακό ανοιχτόχρωμα μπλουζάκα, καπέλο που θα κάνει σκιά στο λαιμό και το πρόσωπο και φυσικά να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 10 το πρωί με 3 το μεσημέρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved