Δέκα αυθόρμητες φωτογραφίες μωρών

Η Έβελιν φωτογραφίζει νεογέννητα  και οι λήψεις της είναι απολαυστικές.

Δέκα αυθόρμητες φωτογραφίες μωρών

Μία από τις πολλές φωτογραφίες που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ της Έβελιν.

Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων και οι φωτογραφίες της κάνουν πάταγο στο Instagram. Ο λόγος; Μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα, είναι φυσικές και κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και ο φυσικός φωτισμός. Σε αντίθεση με συναδέλφους της, η Έβελιν προτιμά την lifestyle προσέγγιση που σημαίνει ότι η φωτογράφιση δεν γίνεται σε στούντιο αλλά στα σπίτια των οικογενειών.

https://www.instagram.com/p/Cl634PiMtM9

Επίσης δε χρησιμοποιεί σκηνικά η ιδιαίτερα ρούχα. Θέλει όλη η προσοχή να στρέφεται στα νεογέννητα, τις εκφράσεις και τις γκριμάτσες τους.

Σε ένα ξεχωριστό project ανήκουν οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο μαιευτήριο. Είναι το λεγόμενο Project 48 και οι φωτογραφίες που περιλαμβάνει έχουν τραβηχτεί αυστηρά σε διάστημα 48 ωρών από τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/Clx131rLZon

Αυθόρμητες και αστείες φωτογραφίες νεογέννητων

Η Έβελιν έχει δημοσιεύσει πολλές από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει στο προφίλ της στο Instagram. To Fotografie Eweliny έχει πάνω από 1150 αναρτήσεις και όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο μαζί διαμορφώνουν ένα υπέροχο portfolio με τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα.

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι αυτές με φωτογραφίες νεογέννητων. Τα χαριτωμένα μωρά ποζάρουν στον φακό της φωτογράφου πότε μόνα τους, πότε μαζί με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας και η Έβελιν γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πατήσει το κουμπί και να απαθανατίσει το στιγμιότυπο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved