Δώρο σε βάφτιση: Τι θα πάρεις και δεν θα το αλλάξει καμία μαμά!

Διαχρονικά και ποιοτικά παιχνίδια της Fisher-Price®.

Δώρο σε βάφτιση: Τι θα πάρεις και δεν θα το αλλάξει καμία μαμά!

Διανύουμε μία περίοδο που οι βαφτίσεις έχουν την «τιμητική» τους. Και όπως είναι επόμενο, εσύ έχεις αρχίσει ήδη να αναρωτιέσαι, ποιο είναι το δώρο που ανυπομονεί να λάβει η μαμά, η οποία σε έχει καλέσει στη βάφτιση του μικρού της. Πριν βιαστείς να αποφασίσεις πως ένα ρούχο ή ένα σετ με μαγιό και πετσέτα θαλάσσης είναι η ιδανική επιλογή δώρου, μάλλον καλύτερα να το ξανά σκεφτείς.

Βλέπεις, οι περισσότεροι καλεσμένοι θα σκεφτούν το ίδιο με εσένα, οπότε η μαμά του μωρού θα αναγκαστεί να χάσει πολύ χρόνο στα καταστήματα, μέχρι να αλλάξει τα δώρα που ήρθαν διπλά ή απλώς, δεν τα χρειάζεται το παιδί. Το ερώτημα είναι, λοιπόν, ποιο είναι το δώρο που δεν θα βάλει τη μαμά στον πειρασμό να το αλλάξει; Ποιο είναι το δώρο που θα πιάσει «τόπο» και όχι χώρο στο δωμάτιο του μωρού;

Για να μάθεις την απάντηση, συνέχισε να διαβάζεις τη λίστα που ακολουθεί, καθώς σε αυτή έχουμε συγκεντρώσει τα διαχρονικά και ποιοτικά παιχνίδια της Fisher-Price®, τα οποία αξίζουν την προσοχή σου. Όχι μόνο επειδή ενισχύουν την ανάπτυξη των μωρών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, αλλά διότι καμία μαμά δεν θέλει να τα αλλάξει!

#1 Ένα σκυλάκι που βοηθάει το μωρό να ανακαλύψει τον κόσμο παίζοντας

fisher-price-vaftisi-2.jpg

Μέσω του παιχνιδιού, τα μωρά έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τον κόσμο γύρω τους. Μάλιστα, όταν δεν αισθάνονται μόνα σε αυτή τη διαδικασία, την απολαμβάνουν πολύ περισσότερο. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει καλύτερη παρέα για ένα μωρό από το Εκπαιδευτικό Σκυλάκι Smart Stages της Fisher-Price®, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε κίνηση, χάδι, αγκαλιά του μωρού, μιλώντας ή τραγουδώντας του, ενώ κυκλοφορεί σε μια ροζ και μία μπλε απόχρωση.

Πράγματι, είναι μία εξαιρετική επιλογή δώρου, διότι το σκυλάκι αλληλεπιδρά με το παιδί, του μαθαίνει λέξεις, χρώματα, τα μέρη του σώματος και πολλά ακόμη! Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Smart Stages™, μπορεί και προσαρμόζεται στις ανάγκες ή το αναπτυξιακό στάδιο του μωρού, αναπαράγοντας διαφορετικά τραγουδάκια, ήχους και φράσεις.

#2 Ένα εκπαιδευτικό τραπέζι που ενισχύει την κινητική ανάπτυξη του μωρού

fisher-price-vaftisi-3.jpg

Τα παιχνίδια που εστιάζουν στη γνωστική και την κινητική ανάπτυξη, είναι ό,τι χρειάζεται ένα μωρό στα πρώτα στάδια της ζωής του, διότι του μαθαίνουν να συντονίζει τις λεπτές κινήσεις των άκρων με τις αισθήσεις του, την ακοή και την αφή, ενώ όσα απαιτούν να είναι όρθιο καθώς παίζει, σταδιακά ενισχύουν την προσπάθειά του να αποκτήσει έναν καλύτερο έλεγχο του σώματός του.

Μάλιστα, ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι και το Fisher-Price® Παίζω & Μαθαίνω Εκπαιδευτικό Τραπέζι, το οποίο είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Smart Stages™ που μέσα από τρία διαφορετικά επίπεδα ακολουθεί την ανάπτυξη του μωρού, ενώ διαθέτει ένα «πλούσιο» εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Πιο αναλυτικά, έχει εννέα φωτάκια, 120 τραγούδια, φράσεις και μελωδίες, ενώ προσκαλεί το μωρό να ανακαλύψει τέσσερα διαφορετικά μέρη: το σπίτι, την αγορά, τον ζωολογικό κήπο και τη φάρμα. Τα πόδια από το τραπεζάκι αφαιρούνται, οπότε το μωρό μπορεί να παίζει όρθιο ή καθιστό.

#3 Ένα συρόμενο, χαριτωμένο δεινοσαυράκι για τις πιο… ωφέλιμες βόλτες

fisher-price-vaftisi-4.jpg

Τα διαχρονικά, συρόμενα παιχνίδια έχουν μοναδικά οφέλη για την ανάπτυξη των μωρών. Διότι για να μπορέσει το μωρό να μετακινήσει το παιχνίδι, να το τραβήξει ή να το σπρώξει, αποφεύγοντας τα εμπόδια, χρειάζεται να συντονίσει όλο το σώμα, τα χέρια, τον κορμό και τα πόδια του. Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, το χαριτωμένο δεινοσαυράκι της Fisher-Price® αποτελεί ένα πολύτιμο, διαδραστικό δώρο για ένα μωρό.

Κάθε φορά που το παιδί θα τραβάει ή θα σπρώχνει το δεινοσαυράκι, οι χρωματιστές μπαλίτσες στην πλάτη του θα χοροπηδούν, παρακινώντας το παιδί να συνεχίζει. Επιπλέον, το παιχνίδι αναπαράγει εκπαιδευτικά τραγουδάκια, ήχους και φράσεις σχετικά με το αλφάβητο, την αρίθμηση και τα χρώματα, ενώ με κουμπί «υδρόγειο» δίνει στο μωρό πρόσβαση σε ένα εκπαιδευτικό περιεχόμενο στα Αγγλικά.

#4 Ένα λάμα και ένα παγώνι που… διδάσκουν χρώματα, σχήματα και αριθμούς

fisher-price-vaftisi-5.jpg

Ένα μωρό λαχταρά να εξερευνά το περιβάλλον γύρω του, ειδικά όταν αυτή η εξερεύνηση γίνεται με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Συνεπώς, ένα παιχνίδι που διεγείρει την περιέργεια του μωρού, είναι ένα δώρο που αξίζει την προσοχή σου. Όπως, άλλωστε, και τα Linkimals™, δηλαδή τα διαδραστικά ζωάκια της Fisher-Price®! Μπορείς να προσφέρεις ως δώρο, λοιπόν, το Λάμα το Μαθηματικούλι, το οποίο περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες, έχει πολύχρωμα φωτάκια, αναπαράγει 25 τραγούδια, μαθαίνει στο μωρό φράσεις, χρώματα και την αρίθμηση από το 1 έως το 3.

Εναλλακτικά, υπάρχει και το απίθανο Παγώνι το Χρωματιστούλι, ένα διαδραστικό φιλαράκι με φτερά, το οποίο συστήνει στο μωρό τους αριθμούς, τα χρώματα, τα σχήματα και την έννοια της καλοσύνης. Μάλιστα, όταν τα Linkimals™ συναντιούνται, δηλαδή όταν το Παγώνι το Χρωματιστούλι θα βρεθεί μαζί με το Λάμα το Μαθηματικούλι ή με κάποιο άλλο ζωάκι από την ίδια σειρά παιχνιδιών, θα αρχίσουν να μιλάνε, να τραγουδάνε και να φωτίζουν παρέα!

Αν θέλεις, λοιπόν, να χαρίσεις στο μωράκι που βαφτίζεται ένα δώρο το οποίο θα αποδειχθεί όντως ωφέλιμο , να ξέρεις πως τα παιχνίδια της Fisher-Price® είναι αυτά που απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά, προσφέροντάς τους τα ερεθίσματα που χρειάζονται, για να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και τον κόσμο που τα περιβάλλει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved