Μωρό βλέπει σπαράγγια και ξεκαρδίζεται στα γέλια - Απολαυστικό βίντεο

Το βίντεο με το χαριτωμένο μωράκι κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μωρό βλέπει σπαράγγια και ξεκαρδίζεται στα γέλια - Απολαυστικό βίντεο

Τα μωρά ενθουσιάζονται με τα πιο απλά πράγματα και το δείχνουν στον μέγιστο βαθμό.

Το ίδιο συμβαίνει και με το παρακάτω βίντεο. Το μωράκι που πρωταγωνιστεί βλέπει τον μπαμπά του να καθαρίζει σπαράγγια και ξεκαρδίζεται στα γέλια. Ο μπαμπάς έχει το μωρό στο μάρσιπο και μόλις αντιλαμβάνεται την αντίδρασή του όταν τον βλέπει να καθαρίζει τα σπαράγγια, καθαρίζει και άλλα και άλλα και άλλα. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο ίδιος και το δημοσίευσε στα social media.

https://www.instagram.com/p/CqsMuhMg2UJ

Τι μπορεί να φάνηκε τόσο απολαυστικό στο μωρό; Ίσως το χρώμα, ίσως οι κινήσεις του μπαμπά του… Αγνωστό.

Σπαράγγια, το θρεπτικό ανοιξιάτικο λαχανικό

Με αφορμή το παραπάνω βίντεο αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη διατροφική αξία των σπαραγγιών. Είναι πλούσια σε φολικό οξύ και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως σίδηρο, χαλκό, ασβέστιο. Επίσης, περιέχουν πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά τα οποία καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν τα κύτταρα.

Παρακάτω τα οφέλη από την κατανάλωση των σπαραγγιών για τα παιδιά:

Ενισχύει την εγκεφαλική τους ανάπτυξη. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε φολικό οξύ και Β9, τα καθιστά μία ιδανική τροφή για την υγεία του εγκεφάλου.

Πρόληψη από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Τα σπαράγγια έχουν υψηλή περιεκτικότητα στο αμινοξύ ασπαραγίνη, το οποίο είναι φυσικό διουρητικό, γι’ αυτό βοηθούν στην πρόληψη λοιμώξεων του ουροποιητικού.

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνες C και Ε προστατεύει τον οργανισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Βελτιώνουν τη διάθεση. Σύμφωνα με έρευνες υπάρχει σύνδεση μεταξύ των χαμηλών επιπέδων φολικού οξέος και βιταμίνης Β12 με την κατάθλιψη.

Ενισχύουν την καλή λειτουργία του εντέρου. Τα σπαράγγια όπως και όλα τα λαχανικά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες οι οποίες καταπολεμούν τη δυσκοιλιότητα και ενισχύουν την κινητικότητα του εντέρου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved