Τα παιδιά του Μαΐου αγαπούν το γέλιο και το ξενύχτι

Και αυτά δεν είναι τα μόνα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Τα παιδιά του Μαΐου αγαπούν το γέλιο και το ξενύχτι

Αγοράκι στη φύση κρατά ένα λουλούδι στο χέρι.

Bigstock

Ο Μάιος είναι ένας μήνας γεμάτος φως, χρώματα και μυρωδιές. Είναι ο τρίτος μήνας της άνοιξης, ο μήνας που η φύση ανθίζει και το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον μήνα αυτό δεν θα μπορούσαν να μην έχουν πάρει κάτι από την ιδιαιτερότητα του μήνα αυτού. Είναι αισιόδοξα, τυχερά και αυτά δεν είναι τα μόνα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Το ζώδιό τους είναι Ταύρος ή Δίδυμος

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 20 Μαΐου ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου και αγαπούν τη μουσική, τα χρώματα και τις αγκαλιές. Εκείνα που έχουν γεννηθεί από τις 21 Μαΐου και έπειτα είναι Δίδυμοι στο ζώδιο με κύρια χαρακτηριστικά τους τον δυναμισμό, τον ρεαλισμό και το πάθος τους.

Η τυχερή τους πέτρα είναι το σμαράγδι

Το σμαράγδι είναι ένας από τους πιο γνωστούς πολύτιμους λίθους. Ξεχωρίζει για το έντονο πράσινο χρώμα του και συμβολίζει την ανθοφορία της άνοιξης, την καλή τύχη και την οικονομική ευημερία.

smaragda.jpg

Το σμαράγδι ξεχωρίζει για το έντονο χρώμα του.

Unsplash.com / Sabrianna

Τα λουλούδια τους είναι το μιγκέ και το κράταιγος

Το πρώτο συμβολίζει μία σειρά από θετικά χαρακτηριστικά όπως την ταπεινοφροσύνη και την αγνότητα, ενώ το δεύτερο την αγάπη και την προστασία.

Είναι αισιόδοξα

Έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Times αναφέρει ότι οι συμμετέχοντες που είχαν γεννηθεί τον μήνα Μάιο και γενικά την άνοιξη έχουν την τάση να δουν την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Είναι τυχερά και το ξέρουν

Έρευνα στην οποία έλαβαν μέρος 30.000 συμμετέχοντες, έδειξε ότι πιο τυχερούς θεωρούν τους αυτούς τους αυτοί που είχαν γεννηθεί τον Μάιο, ενώ λιγότερο τυχερούς όσοι είχαν γεννηθεί τον Οκτώβρη.

Δεν αρρωσταίνουν συχνά

Σύμφωνα με έρευνα από το πανεπιστήμιο της Κολούμπια, τα παιδιά του Μαΐου έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ασθένειες που σχετίζονται με το καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα.

Αγαπούν το ξενύχτι

Ένα χαρακτηριστικό που θα ταλαιπωρήσει αρκετούς γονείς. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Μάιο και γενικά του καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους μήνες, έρευνες δείχνουν ότι θέλουν να μένουν ξύπνια μέχρι αργά.

Με πληροφορίες από tinybeans.com, goodhousekeeping.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved