Το υπέροχο χαμόγελο της Millie

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Millie Jo, της μικρής που γεννήθηκε με λαγόχειλο.

Το υπέροχο χαμόγελο της Millie

Μωρό με λαγόχειλο (σχιστία χείλους)

Instagram/milliesmagicalsmile

Από την πρώτη στιγμή η μητέρα της, ήξερε ότι αυτή η μικρούλα θα αγαπηθεί πολύ.

Αυτό αποκάλυψε μέσα από βίντεο που δημοσίευσε πριν έναν χρόνο στο Instagram, σε λογαριασμό που διαχειρίζεται η ίδια και θέλησε να δείξει σε όλο τον κόσμο το μικρό της θαυματάκι.

https://www.instagram.com/p/Ckoa01FjLGV

Η μικρή Millie Jo γεννήθηκε με σχιστία χείλους (λαγόχειλο-λυκόστομα). Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, η σχιστίες είναι ένα κενό μεταξύ του άνω χείλους και της μύτης. Συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και καθώς δημιουργείται το πρόσωπο.

Υπολογίζεται ότι 1 στα 700 μωρά γεννιέται με ένα τέτοιο πρόβλημα.

Ορατή στο υπερηχογράφημα

Όπως και στην περίπτωση MIllie, η σχιστία ήταν ορατή από το υπερηχογράφημα β' επιπέδου. Κάτι που δεν πτόησε τη μητέρα της η οποία περίμενε πώς και πώς να γεννηθεί το μικρό της θαύμα.

Από τη γέννησή της μέχρι και σήμερα κατέγραψε και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο της μικρούλας. Μάλιστα πριν λίγο καιρό η Millie έκανε μια χειρουργική επέμβαση, και όπως θα δείτε το έλλειμμα στο χείλος της διορθώθηκε.

Στις νέες αναρτήσεις της, η μητέρα της Natalie, δείχνει την νέα εικόνα της Millie και στιγμές απο την καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/p/Cp0Xu68uuA4

Η Millie είναι η μικρότερη κόρη της Natalie και γεννήθηκε πρόωρα. Έχει επίσης μια κόρη ακόμη, τη Lila που λατρεύει και υπεραγαπά τη μικρή της αδερφή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved