Τα πιο γλυκά νεογέννητα - Πορτρέτα μωρών από μία επαγγελματία φωτογράφο

Ο Έβελιν φωτογραφίζει νεογέννητα και οι φωτογραφίες είναι απλά υπέροχες.

Τα πιο γλυκά νεογέννητα - Πορτρέτα μωρών από μία επαγγελματία φωτογράφο

Νεογέννητο έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά της μαμάς του.

Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες νεογέννητων και νέων γονιών. Η φωτογράφος ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογράφιση νεογέννητων αμέσως μετά τη γέννηση των δύο γιων της. Τα παιδιά της, αναφέρει, είναι κινητήριος δύναμη, έμπνευση, δύναμη.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Oι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί είναι αληθινές και μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα. Οι φωτογραφίσεις γίνονται στο μαιευτήριο ή στο σπίτι των γονιών, ο φωτισμός είναι πάντα φυσικός και το αποτέλεσμα είναι μίνιμαλ και υπέροχο.

https://www.instagram.com/p/Ci8CiPisyZM

Το Project 48

Πολύ ιδιαίτερο είναι το Project 48. Περιλαμβάνει φωτογραφίες νεογέννητων που είναι τραβηγμένες στο μαιευτήριο αυστηρά τις πρώτες 48 ώρες μετά τον τοκετό, εξ ου και η ονομασία του. Νεογέννητα στην αγκαλιά των μαμάδων τους, κοντινές φωτογραφίες στο βραχιολάκι που φορά το νεογέννητο και οι γονείς κρατούν ενθύμιο για μία ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cj57K71s7XI

Πορτρέτα νεογέννητων γλυκά και υπέροχα

Άλλες φωτογραφίες που ξεχωρίζουν στο Instagram προφίλ της Έβελιν είναι τα πορτρέτα νεογέννητων. Κοντινές φωτογραφίες νεογέννητων που κάνουν τις πιο γλυκιές εκφράσεις και γκριμάτσες.

Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved