Pre-easter δώρα για παιδιά - Οδηγός για τη νονά και το νονό

Δώρα που θα κάνουν μικρά και μεγάλα παιδιά να πηδήξουν από ευτυχία!

Pre-easter δώρα για παιδιά - Οδηγός για τη νονά και το νονό
Dimitris Skordas Photography

Μια ανάσα μακριά βρισκόμαστε από τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και εγώ είμαι για ακόμη μια φορά εδώ για να σας προτείνω απίθανα δώρα που βρήκα για εσάς.

Μπορεί η κόρη μου να μεγάλωσε όμως, από πίσω ακολουθούν μικρά βαφτιστήρια και νεογέννητα ανίψια που με έκαναν να πάρω μια μέρα άδεια και να κάνω βόλτα στον αγαπημένο προορισμό, που δεν είναι άλλος από το Golden Hall.

Αέρινα ανοιξιάτικα ρούχα, λαμπάδες, παπούτσια και παιχνίδια έιναι μόνο μερικά από όλα εκείνα που έχει στο νου του ένας νονός ή μια νονά να αγοράσει στα βαφτιστήρια του και εγώ επειδή θέλω να ξέρετε τι θα βρείτε και πού, ετοίμασα έναν μίνι οδηγό για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε τα ψώνια σας από νωρίς.

Pre-easter οδηγός για νονούς και νονές

Τι να αγοράσει ένας νονός στην «πριγκίπισσα» βαφτιστήρα του; Τι να πάρει μια νονά στο μόλις ενός μηνός βαφτιστήρι της; Τι να αγοράσει η θεία στον ανιψιό της ή την ανιψιά της; Με τι να γεμίσει το πασχαλινό καλάθι;

Και μιας και μιλάμε για καλάθια ας αρχίσουμε με αυτό του υπέροχο καλάθι που βρήκα στο κατάστημα Milkshakes And Dreams. Καλάθακι με σετ λαμπάδα που θα ξετρελάνει κάθε βαφτιστήρι.

Golden_Hall_25-pre-easter-(6).jpg

MILKSHAKES AND DREAMS, 1ος Όροφος, Golden Hall, τηλ 21 0684 9772

Οι λαμπάδες έχουν την τιμητική τους και φυσικά αν θέλετε ένα πρωτότυπο σχέδιο για όλες τις ηλικίες, σίγουρα θα βρείτε την καλύτερη εδώ. Εγώ τις ζήλεψα όλες.

Golden_Hall_25-pre-easter-(7).jpg

MILKSHAKES AND DREAMS, 1ος Όροφος, Golden Hall, τηλ 21 0684 9772

Από τη λίστα της νονάς και του νονού δεν πρέπει να λείπει ένα αέρινο ανοιξιάτικο φόρεμα που η μικρή σας βαφτιστήρα δεν θα αποχωρίζεται ούτε μετά την Ανάσταση. Αυτό που βρήκα στο κατάστημα Sugar n' Spice με εντυπωσίασε γιατί είναι απλό και εντυπωσιακό μαζί.

Golden_Hall_25-pre-easter-(3).jpg

Sugar n’ Spice, 1ος όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0682 0058

Φυσικά και θα πρέπει να συνοδεύεται με τα κατάλληλα παπούτσια, γιατί Πάσχα χωρίς τα παπούτσια της νονάς και του νονού δεν γίνεται. Το έθιμο το επιβάλει.

Golden_Hall_25-pre-easter-(2).jpg

Sugar n’ Spice, 1ος όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0682 0058

Ρούχα φυσικά μπορείτε να βρείτε και στο DPAM. Aυτό το κατάστημα σας έχω πει πολλές φορές ότι το αγαπώ και ο λόγος είναι απλός. Αυτό το υπέροχο μπουφάν που κρατάω στα χέρια μου για παράδειγμα, είναι 3 σε 1, σε ρομαντικό στυλ με καφέ λουλουδάκια. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο κομμάτια, ένα μακριμάνικο λεπτό μπουφάν σε στυλ καπαρτίνας και ένα αμάνικο μπεζ μπουφάν με fleece επένδυση.

Golden_Hall_25-pre-easter-(9).jpg

DPAM (Du Pareil au Même), 1ος όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0683 6477

Αυτό εδώ το σετάκι μπήκε στη δική μου λίστα και θα φύγει μαζί με όλα τα υπόλοιπα δώρα για το μικρό μου βαφτιστήρι στο Καρπενήσι. Μα αλήθεια, πείτε μου, δεν είναι απίθανο; Αν το βαφτιστήρι σας είναι αγόρι (όπως το δικό μου) σίγουρα θα εντυπωσιάσει τις μέρες του Πάσχα με τα ρούχα που θα του αγοράσετε.

Golden_Hall_25-pre-easter-(8).jpg

DPAM (Du Pareil au Même), 1ος όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0683 6477

Αέρινα και υπέροχα ανοιξιάτικα φορέματα θα βρείτε φυσικά και στο Frattina. Όμορφα σχέδια, λουλουδάτα που οι μικρές σας βαφτιστήρες δεν θα θέλουν να βγάλουν από πάνω τους.

Golden_Hall_25-pre-easter-(16).jpg

Frattina, Ισόγειο, Golden Hall, τηλ. 21 0683 8810

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από όλα όσα είδα; Αυτό εδώ το floral φόρεμα που συνδυάζεται με όμοια στέκα για τα μαλλιά. Κανένα κορίτσι δεν μπορεί να αντισταθεί στους φιόγκους.

Golden_Hall_25-pre-easter-(15).jpg

Frattina, Ισόγειο, Golden Hall, τηλ. 21 0683 8810

Αν τα βαφτιστήρια σας είναι μικρά, αρκετά μικρά για την ακρίβεια, θα σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στο κατάστημα PETIT BATEAU. Όμορφα, ιδιαίτερα ρούχα, που τα χαρακτηρίζει η ρίγα και το navy style, θα κάνουν κάθε μικρό βαφτιστήρι να ξεχωρίζει την περίοδο του Πάσχα.

Golden_Hall_25-pre-easter-(18).jpg

PETIT BATEAU, Ισόγειο, Golden Hall, τηλ. 21 0681 3050

Μα πείτε μου; Αυτή εδώ η μαρινιέρα δεν ταιριάζει τέλεια με το αδιάβροχο αντιανεμικό jacket;

Golden_Hall_25-pre-easter-(17).jpg

PETIT BATEAU, Ισόγειο, Golden Hall, τηλ. 21 0681 3050

Σειρά έχουν τα παιχνίδια. Το πασχαλινό καλάθι εκτός από ρούχα, παπούτσια, λαμπάδα, σοκολατένιο αβγό και τσουρέκι δεν γίνεται να μην έχει παιχνίδια. Αγόρια και κορίτσια τα λατρεύουν.

Golden_Hall_25-pre-easter-(10).jpg

Cozykids, 1ος Όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0680 3450

Αν τα βαφτιστήρια σας τώρα ετοιμάζονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα δεν έχετε παρά να τους αγοράσετε μια vintage στράτα, που αργότερα θα χρησιμοποιήσουν ως αποθηκευτικό χώρο παιχνιδιών και ένα vintage βανάκι για να παίζουν. Τα ξύλινα παιχνίδια είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το κατάστημα Cozykids.

Golden_Hall_25-pre-easter-(11).jpg

Cozykids, 1ος Όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0680 3450

Τώρα που ανοίγει ο καιρός και τα βαφτιστήρια θα ξαμοληθούν στα πάρκα και τις παιδικές χαρές της γειτονιάς τους, είναι ευκαιρία να αποκτήσουν το πρώτο τους ποδήλατο. Αυτό που βρήκα στο κατάστημα Μουστάκας Toys Signature Store, το λάτρεψα. Είναι ιδανικό για όλα τα νήπια που θέλουν να μάθουν να ισορροπούν και να κάνουν ποδήλατο.

Golden_Hall_25-pre-easter-(1).jpg

Μουστάκας Toys Signature,1ος Όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0754 6030

Όσο για τα μικρότερα βαφτιστήρια; Εκείνα που ακόμη ανακαλύπτουν τον νέο κόσμο γύρω τους; Προτιμήστε αυτό εδώ το παιχνίδι της εταιρείας Hape. Ένα ξύλινο αναπτυξιακό παιχνίδι με μουσική και ήχους κατάλληλο για παιδιά 6 έως 36 μηνών.

Golden_Hall_25-pre-easter-(21).jpg

Μουστάκας Toys Signature, 1ος Όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0754 6030

Τα puppets είναι γνωστό ότι βοηθούν στην ανάπτυξη του παιδιού γι' αυτό και τις προτείνω για τα παιδιά ηλικιών 3-7 ετών. Τα καλύτερα puppets τα βρήκα στο Γαϊτανάκι. Μα δεν είναι υπέροχα αυτά τα δύο κουνελάκια; Ο,τι πρέπει για πασχαλινό παιχνίδι.

Golden_Hall_25-pre-easter-(4).jpg

Το Γαϊτανάκι, 1ος όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0620 6710

Αν πάλι έχετε μια βαφτιστήρα που λατρεύει τα μωρά και το παιχνίδι με τις κούκλες δεν έχετε παρά να ολοκληρώσετε τις πασχαλινές σας αγορές για εκείνη κάνοντάς της δώρο ένα νεογέννητο μωράκι κούκλα μαζί με το καλαθάκι του. Σας εγγυώμαι ότι η μικρή θα τσιρίξει από χαρά.

Golden_Hall_25-pre-easter-(5).jpg

Το Γαϊτανάκι, 1ος όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0620 6710

Για το τέλος άφησα το λατρεμένο μου Dancing Scissors. Αν είστε νονά ή νονός με βαφτιστήρες που λατρεύουν τη λάμψη και τα στρας, τότε αυτές οι λαμπερές στέκες θα πρέπει να μπουν στην πασχαλινή σας λίστα.

Golden_Hall_25-pre-easter-(19).jpg

Dancing Scissors , 1ος Όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0689 6235

Τέλος, μην ξεχάσετε να αγοράσετε αυτά τα απίθανα bath bombs και hand . Τα παιδιά όλων των ηλικιών αγαπάνε τις μπουρμπουλήθρες και το παιχνίδι με νερό στην μπανιέρα. Απογειώστε την εμπειρία τους με μυρωδάτα προϊόντα, που θα λατρέψουν μέχρι και οι γονείς τους.

Golden_Hall_25-pre-easter-(20).jpg

Dancing Scissors , 1ος Όροφος, Golden Hall, τηλ. 21 0689 6235

Όπως βλέπετε η λίστα μου τα έχει όλα και καλύπτει αγόρια και κορίτσια (βαφτιστήρια) όλων των ηλικιών. Ανεξάρτητα από το ποιες επιλογές σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Το βαφτιστήρι σας θα πηδήξει από ευτυχία με τα δώρα που θα του κάνετε. 🥰

Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ περιμένω πώς και πώς για τις αγκαλιές του δικού μου βαφτιστηριού. 😍

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved