Υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων με τα μεγαλύτερα αδέλφια τους

Οι φωτογραφίες της  Becky Hart είναι τρυφερές και πολύ όμορφες. 

Υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων με τα μεγαλύτερα αδέλφια τους
Ενα φιλί στο νεογέννητο από τον μεγάλο αδλεφό. Instagtam@beckyhartphotography

O ερχομός ενός νέου μωρού στην οικογένεια αλλάζει τις ισορροπίες και συχνά προκαλεί ανασφάλεια στο μεγαλύτερο παιδί.

Ακόμα κι αν ανυπομονούσε για τον ερχομό του, είναι λογικό να φοβάται πώς ίσως θα έχετε λιγότερο χρόνο για εκείνο ή πώς δεν θα το αγαπάτε το ίδιο με πριν.

Πώς να βοηθήσετε το μεγαλύτερο παιδί με το μωρό

Τα παιδιά μαθαίνουν από τους γονείς. Παρατηρούν κινήσεις και συμπεριφορές. Και σίγουρα, το μεγαλύτερο θα σας παρατηρεί πώς συμπεριφέρεστε και φροντίζετε το μωρό. Οπότε, δώστε το καλό παράδειγμα αλλά κι εξηγείστε του, ώστε να μιμηθεί τις δικές σας κινήσεις απέναντι στο μωρό.

Κάθε φορά που βλέπετε το μεγαλύτερο παιδί να αγγίζει απαλά το μωρό, κάντε ένα θετικό σχόλιο. Πείτε του ένα μπράβο για το πόσο υπέροχος «μεγάλος αδελφός» είναι. Αγκαλιάστε το, φιλήστε το, πείτε του πόσο υπερήφανοι είστε για τη συμπεριφορά του.

Να λέτε στο μεγαλύτερο παιδί σας, πιο συχνά ότι το αγαπάτε. Και μη μείνετε στα λόγια. Αγκαλιάστε το, παίξτε μαζί του, αφιερώστε του ξεχωριστό χρόνο. Επειδή, έχει αμφιβολίες για την αγάπη σας, βοηθήστε το να καταλάβει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

https://www.instagram.com/p/B65KjbFlUHg

Φωτογραφίες νεογέννητων με το αδελφάκι τους

H Βecky Hart ασχολείται με τη φωτογραφία και ειδικά με τη φωτογράφιση νεογέννητων.

Εστιάζει με τον φακό της στην φυσική επαφή των νεογέννητων με τη μητέρα τους ή με άλλα μέλη της οικογένειάς τους, όπως με τα μεγαλύτερα αδελφάκια τους στη συγκεκριμένη περίπτωση.

https://www.instagram.com/p/B4raavdFPXb

'Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες της, τα νεογέννητα άλλοτε στην αγκαλιά της μαμάς τους κι άλλοτε ξαπλωμένα, δέχονται το χάδι του αδελφού ή της αδελφής τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved