Νεογέννητα φωτογραφίζονται με χουχουλιάρικα ρούχα

Οι φωτογραφίες της Christina και της Eweliny ταιριάζουν γάντι στο mood της ημέρας.

Νεογέννητα φωτογραφίζονται με χουχουλιάρικα ρούχα
Instagram / fotografie_eweliny

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια. H Christina Mack και η Eweliny ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης και το προφίλ τους στο Instagram είναι γεμάτο υπέροχες φωτογραφίες.

Από τις πιο ιδιαίτερες είναι αυτές με μωρά που ποζάρουν στον φακό με χουχουλιάρικα πουλόβερ και κουβερτάκια. Φωτογραφίες γλυκιές που ταιριάζουν γάντι στο mood της ημέρας.

Οι φωτογραφίες της Christina

«Εγώ είμαι που βρίσκομαι πίσω από την κάμερα στο στούντιο του Tiny Posers, απαθανατίζοντας μικροσκοπικά θαυματάκια που κλέβουν την καρδιά μας» γράφει η φωτογράφος και εξηγεί ότι το όνομα του λογαριασμού της στο Instagram δεν είναι διόλου τυχαίο μίας και είναι εμπνευσμένο από τα μικροσκοπικά μοντέλα.

Οι φωτογραφίες της Christina είναι τραβηγμένες σε στούντιο και όπως λέει και η ίδια το στιλ της έχει αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων και προσπαθεί να το διατηρεί όσο το δυνατόν πιο μίνιμαλ, κομψό και διαχρονικό.

Οι φωτογραφίες της Eweliny

Η Eweliny άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογράφιση νεογέννητων λίγο μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών. Για εκείνη οι γιοι της είναι η κινητήριος δύναμη και η έμπνευσή της. Το προφίλ της είναι γεμάτο με φωτογραφίες νεογέννητων και αυτό που τις έχει κάνει να ξεχωρίσουν είναι ότι μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα.

Σε αντίθεση με της φωτογραφίες της Christina, αυτές της Eweliny ανήκουν στην κατηγορία lifestyle φωτογράφιση για αυτό και οι περισσότερες είναι τραβηγμένες σε σπίτια, ενώ υπερισχύουν τα γήινα χρώματα και ο φυσικός φωτισμός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved