Νεογέννητα φωτογραφίζονται με το παιχνίδι αγκαλιάς τους

Μωράκια ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της Έβελιν με τα παιχνίδια αγκαλιάς τους.

Νεογέννητα φωτογραφίζονται με το παιχνίδι αγκαλιάς τους
Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων. Με το συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης ξεκίνησε να ασχολείται λίγο μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών, τα οποία όπως λέει και η ίδια, είναι για εκείνη κινητήριος δύναμη και πηγή έμπνευσης.

Η φωτογράφος προτιμά το lifestyle στιλ φωτογράφισης και οι φωτογραφίσεις γίνονται στα σπίτια των οικογενειών ή στο μαιευτήριο τις πρώτες δύο μέρες μετά τη γέννα.

Οι φωτογραφίες της Έβελιν ξεχωρίζουν γιατί μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα και αποτυπώνουν εκφράσεις και συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/CIoQJP5FAlb

Νεογέννητα φωτογραφίζονται με το παιχνίδια αγκαλιάς τους

Στο προφίλ της Έβελιν στο Instagram μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες γονιών με τα μωρά τους, νεογέννητα που κοιμούνται, μωρά στο μαιευτήριο, διδυμάκια. Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι και αυτές με νεογέννητα που κοιμούνται γαλήνια με το παιχνίδια αγκαλιάς τους.

https://www.instagram.com/p/CIOqKxyBXog

Άλλα το έχουν αγκαλιά και άλλα δίπλα τους. Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Παιχνίδι αγκαλιάς: Τα οφέλη για το μωρό

Tα παιχνίδια αγκαλιάς, οι κουβερτούλες, τα πανάκια, κοινώς τα «νάνι» όπως τα λέμε στην Ελλάδα, είναι μαλακά και απαλά αντικείμενα που κρατούν τα μωρά στην αγκαλιά τους. Τα κάνουν να νιώθουν ασφάλεια και τα βοηθούν να ηρεμήσουν.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η απαλή υφή τους η οποία βοηθά τα παιδιά να εξερευνήσουν την αίσθηση της αφής. Τα παιχνίδια αγκαλιάς προφέρουν επίσης παρηγοριά στο μωρό όταν είναι ανήσυχο και ζεστασιά.

Τέλος, έρευνες δείχνουν ότι τα παιχνίδια αγκαλιάς και γενικά τα μαλακά παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές δεξιότητές τους και την ικανότητα της ενσυναίσθησης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved