Οι πρώτες φωτογραφίες ενός νεογέννητου – Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ

Ο μικρός Obi είναι λίγων ημερών και  η φωτογράφος Lindsay απαθανατίζει τις πρώτες του στιγμές.

Οι πρώτες φωτογραφίες ενός νεογέννητου – Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ
Instagram / tailsandwingsphoto

Η Lindsay είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων και δημιουργός του προφίλ Tails and Wings στο Instagram. Εκεί μπορεί κανείς να δει πάνω από 1.000 φωτογραφίες νεογέννητων και γονιών με τα μωρά τους αγκαλιά. Ο λογαριασμός έχει σχεδόν 25.000 ακολούθους και ένας από τους λόγους που ξεχωρίζει είναι οι κοντινές και μίνιμαλ φωτογραφίες μωρών.

«Τα μωρά έρχονται στον κόσμο με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και μπορούν να μιλήσουν κατευθείαν στην ψυχή σου» υποστηρίζει η φωτογράφος, κάτι που προσπαθεί να αναδείξει και μέσα από την προσέγγιση που ακολουθεί στις φωτογραφίσεις της: κοντινές λήψεις, έμφαση στις εκφράσεις και τα συναισθήματα, μίνιμαλ σκηνικά.

https://www.instagram.com/p/CmP7HZGPhnl

Οι πρώτες φωτογραφίες ενός νεογέννητου

Στις αναρτήσεις της πολλές φορές η φωτογράφος μιλάει για εμπειρίες της και για τι οικογένειες που φωτογραφίζει.

Πρόσφατα δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών ενός νεογέννητου του μικρού Odi γράφοντας:

«Βρίσκεται σε αυτόν τον πλανήτη για τρεις μόνο μέρες, είναι όμως δύσκολο να φανταστείς έναν κόσμο χωρίς αυτόν. Καλωσήρθες στον κόσμο, μικρές Odi. Σε αγαπούν ήδη τόσοι πολλοί».

Οι φωτογραφίες του νεογέννητου είναι κοντινές αρκετά. Η φωτογράφος τον απαθανάτισε μόνο του ή στην αγκαλιά των γονιών του, οι οποίοι λάμπουν από χαρά.

Ενίοτε η Lindsay φωτογραφίζει και τα δικά της παιδιά. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της έγραψε μεταξύ άλλων:

«Τι μικρός που είναι ο δικέφαλός του. Το δάχτυλό του δείχνει το πόδι μου. Το γεγονός ότι έχει το τέλειο ύψος αυτή τη στιγμή, για να θηλάσει ενώ είμαι γονατισμένη. Αν δεν είχα τραβήξει αυτή τη φωτογραφία ή δεν είχα κάνει αυτή την ανάρτηση, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα θυμόμουν τις λεπτομέρειες που σημαίνουν τόσα πολλά για μένα. Ευτυχώς, για μένα, είχα την τύχη να γίνω μαμά πριν από αυτόν. Ξέρω τώρα, τι θα ήθελα να ήξερα και τότε. Καταγράψτε τα όλα. Καταγράψτε τα με ένα κινητό με σπασμένη κάμερα (όπως μόλις έκανα), αν αυτό είναι το μόνο που έχετε, γιατί σε 14 χρόνια από τώρα, θα είστε τόσο χαρούμενοι που το κάνατε. Ποτέ δεν μετανιώνεις που απαθανάτισες τα στάδια που διαρκούν μόνο όσο μία αναλαμπή»

https://www.instagram.com/p/Cm-ijaQL01y
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved