Γονείς φωτογραφίζουν τα μωρά τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Οι πιο γιορτινές φωτογραφίες μωρών είναι αυτές.

Γονείς φωτογραφίζουν τα μωρά τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Instagram / faustina_photography

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό είναι πολύ διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα και εάν κάτι κάνετε σίγουρα, αυτό είναι ότι θα τραβήξετε πολλές, πάρα πολλές φωτογραφίες.

Από must φωτογραφίες των πρώτων γιορτών του μωρού είναι αυτές κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι να κάνετε; Αν το μωρό είναι πολύ μικρό βάλτε το στην καλαθούνα του και βάλτε την κάτω από το δέντρο. Εάν είναι μεγαλύτερο μπορείτε να το βάλετε να κάτσει ή να μπουσουλήσει προς τα εκεί. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι φυσικά το αποτέλεσμα εάν βάλετε και ένα γιορτινό outfit στο μωρό.

Γονείς φωτογραφίζουν τα μωρά τους κάτω από το δέντρο

Η φωτογράφιση του μωρού κάτω από το δέντρο όπως φαίνεται συνηθίζεται και οι αναρτήσεις στο hashtag #babyunderthechristmastree στο Instagram ξεπερνούν τις 400.

Το μωρό μπορεί να είναι ανάσκελα ή και μπρούμυτα…

https://www.instagram.com/p/CXt28vxPnuE

Και οι φωτογραφίες κοντινές ή και πιο μακρινές.

https://www.instagram.com/p/CXJNJbNFHJ1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες μωρών κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην gallery που ακολουθεί.

Tα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό - Τι άλλο να κάνετε

Βγάλτε φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικα κορμάκια και αξεσουάρ. Μπορείτε να τα φορέσετε στο μωρό ανήμερα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς ή και όποια άλλη μέρα θέλετε.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε χειροποίητα στολίδια με τα αποτυπώματα του μωρού. Για να τα κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστά ζωγραφίστε τα και γράψτε πάνω σε αυτά την ημερομηνία γέννησης ή το όνομα του νέου μέλους. Δείτε πώς θα τα φτιάξετε στο παρακάτω βίντεο.

Αν δεν θέλετε ή δεν προλαβαίνετε να κάνετε χειροποίητα στολίδια από ζύμη, μπορείτε να φτιάξετε ένα ιδιαίτερο στολίδι με μία μόνο κορδέλα: μετρήστε το ύψος του μωρού σας με ένα κομμάτι κορδόνι ή κορδέλα (προτείνουμε σε χρώμα κόκκινο, πράσινο ή χρυσό για να είναι στο εορταστικό πνεύμα). Στη συνέχεια βάλτε τη σε ένα στολίδι και γράψτε μια ετικέτα που φέρει την ημερομηνία γέννησης, το όνομά του ή ακόμα και το ύψος του μωρού τη δεδομένη στιγμή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved