Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά του ουράνιου τόξου

Το πιο γλυκό φωτογραφικό άλμπουμ.

Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά του ουράνιου τόξου
boredpanda.com / Instagram @stephaniebennettphotography

Η Stephanie είναι επαγγελματίας φωτογράφος μωρών πάνω από μία δεκαετία. Όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα της, έχει φωτογραφίσει πάνω από 300 νεογέννητα, ενώ το στιλ και η αισθητική της χαρακτηρίζονται από την απλότητα και τα γήινα χρώματα.

Οι περισσότερες φωτογραφίσεις της γίνονται σε στούντιο με props και σκηνικά που έχει επιλέξει η ίδια. Η Stephanie απολαμβάνει επίσης να φωτογραφίζει έγκυες αλλά και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Πηγή έμπνευσής για εκείνη; Τα δύο της παιδιά, η κόρη της που όπως λέει είναι πανέξυπνη και ο πεισματάρικος γιος της.

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στο Instagram, έναν λογαριασμό που είναι γεμάτος με φωτογραφίες παιδιών και μωρών.

https://www.instagram.com/p/CiNXnE1uqHs

Τα μωρά του Ουράνιου Τόξου – Ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ

Ένα ιδιαίτερο project της Stephanie είναι η φωτογράφιση μωρών του ουράνιου τόξου. Μωρά του ουράνιου τόξου λέγονται τα μωρά που έχουν γεννηθεί μετά από μία αποβολή και η ονομασία συμβολίζει ακριβώς την αισιοδοξία και τη χαρά μετά την καταιγίδα.

Η Stephanie δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της στο boredpanda.com, πολλές όμως από αυτές μπορεί να δει κανείς και στο προφίλ της στο Instagram.

Tα μωράκια στις φωτογραφίες φωτογραφίζονται ενώ κοιμούνται με πολύχρωμα υφάσματα ή κρατώντας μικρά υφασμάτινα ουράνια τόξα στα χέρια.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved