#FallBaby: Τα φθινοπωρινά μωρά του Instagram είναι απλά αξιολάτρευτα

Μωρά στο απόλυτο φθινοπωρινό mood.

#FallBaby: Τα φθινοπωρινά μωρά του Instagram είναι απλά αξιολάτρευτα
Instagram / edelweissphotographyutah

Ο Σεπτέμβρης είναι ο πρώτος μήνα του φθινοπώρου. Είναι ο μήνας που αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, που προσαρμοζόμαστε σε μία νέα καθημερινή ρουτίνα μετά τις διακοπές και που ξεκινά η νέα σχολική χρονιά σηματοδοτώντας μία νέα αρχή.

Αρκετοί μελαγχολούν. Όμως και αυτός ο μήνας έχει τις ομορφιές τους. Αφήνουμε πίσω τους καύσωνες και μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο. Στα πρωτοβρόχια κάνουμε τα πρώτα χουχουλιάσματα, πίνουμε τα πρώτα ζεστά ροφήματα.

Για να μπείτε για τα καλά στο φθινοπωρινό mood βρήκαμε τις πιο γλυκιές φθινοπωρινές φωτογραφίες μωρών. Φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει γονείς και επαγγελματίες φωτογράφοι στο Instagram, όλες συγκεντρωμένες σε ένα hashtag: #FallBaby.

Το συγκεκριμένο hashtag έχει πάνω από 180 χιλιάδες δημοσιεύσεις και πολλές από αυτές δείχνουν μωράκια να φορούν φθινοπωρινά outfits ή να φωτογραφίζονται σε φθινοπωρινά σκηνικά.

Απολαύστε τις παρακάτω.

Εάν το μικρό σας έχει γεννηθεί αυτόν τον μήνα, δε, στο άρθρο μας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Μεταξύ αυτών η έμφυτη αισιοδοξία, η αγάπη για την οργάνωση και τον αθλητισμό. Άξιο επίσης αναφοράς είναι ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο πιο δημοφιλής μήνας γέννησης, τουλάχιστον στην Αμερική μετά από σχετικές έρευνες που έγιναν. Πιο συγκεκριμένα, μετρήθηκαν οι γεννήσεις ανά μήνα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και τον Σεπτέμβρη παρατηρήθηκαν οι περισσότερες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved