Κοριτσάκι έχασε το δόντι του σε πτήση και ο πιλότος έκανε μια συγκινητική πράξη

Η Lena στεναχωρήθηκε πολύ όταν διαπίστωσε ότι έχασε για πάντα το δόντι της.

Κοριτσάκι έχασε το δόντι του σε πτήση και ο πιλότος έκανε μια συγκινητική πράξη

Σε πρόσφατη πτήση από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τη Νότια Καρολίνα, η μικρή Lena, έχασε κάτι πολύ σημαντικό για την ίδια: δεν ήταν οι αποσκευές της ή κάποιο παιχνίδι αλλά ένα από τα κάτω δόντια της.

Η μικρή μιλώντας στο «Good Morning America», είπε δεν περίμενε ότι θα της έπεφτε το δόντι κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όταν το συνειδητοποίησε το ανέφερε στη μητέρα της η οποία προσπάθησε να την παρηγορήσει.

Επιχείρησαν να επιστρέψουν στο αεροπλάνο όμως η ασφάλεια δεν τους το επέτρεψε. Η Lena δεν κρατήθηκε κι έβαλε τα κλάματα όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και ότι δεν θα έβρισκε ποτέ το δόντι της.

Την κατάσταση έσωσε ο πιλότος Josh Duchow. Βλέποντας τη μικρή τόσο αναστατωμένη, αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στη νεράιδα των δοντιών εξηγώντας τι είχε συμβεί.

«Αγαπητή νεράιδα των δοντιών. Η Lena έχασε ένα δόντι κατά την πτήση της για τη Ν. Καρολίνα. Αντί για το δόντι της δεχτεί στη θέση του αυτό το γράμμα».

Η μαμά του κοριτσιού ευχαρίστησε τον πιλότο και την αεροπορική εταιρεία με αναρτήσεις της στα social media. «Είμαι σίγουρη ότι η νεράιδα των δοντιών θα δεχτεί αυτό το σημείωμα αντί για το μικροσκοπικό δόντι», έγραψε χαρακτηριστικά.





H νεράιδα των δοντιών


Το μικρό σας αλλάζει δόντια; Τότε μάλλον δεν είναι και πολύ μικρό πια και αν φοβάται και κλαίει με αυτήν την διαδικασία, ήρθε η ώρα να του μιλήσετε για τη νεράιδα των δοντιών. Το όμορφο ξωτικό που παίρνει το δόντι που έχετε αφήσει κάτω από το μαξιλάρι και αφήνει ένα δωράκι.


Η παράδοση της νεράιδας των δοντιών είναι ευρέως γνωστή και τηρείται ως έθιμο σε διάφορες χώρες. Κύριος στόχος της είναι τα παιδιά ν΄αρχίσουν να φροντίζουν τη στοματική τους υγιεινή από νεαρή ηλικία.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved