Τα παιδιά του Ιουλίου είναι ευαίσθητα, αισιόδοξα και γενναιόδωρα

Δέκα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Ιουλίο.

Τα παιδιά του Ιουλίου είναι ευαίσθητα, αισιόδοξα και γενναιόδωρα

Τα παιδιά του Ιουλίου έχουν γεννηθεί στην καρδιά του καλοκαιριού. Έρευνες που έχουν γίνει για να διαπιστωθεί η σχέση μεταξύ του μήνα και της εποχής γέννησης με τον χαρακτήρα που διαμορφώνει ένα παιδί, έχουν δείξει ότι και τα παιδιά του Ιουλίου μοιράζονται περισσότερα από ένα κοινά χαρακτηριστικά. Ας τα δούμε όμως όλα από την αρχή.

Είναι Καρκίνος ή Λέων στο ζώδιο

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από την 1 μέχρι και 22 Ιουλίου είναι Καρκίνοι στο ζώδιο και χαρακτηρίζονται για την ευαισθησία και την ενσυναίσθησή τους. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από τις 23 Ιουλίου και έπειτα είναι Λέοντες οι οποίοι είναι γνωστοί για την αυτοπεποίθηση και την επιμονή τους.

Τυχερή τους πέτρα είναι το ρουμπίνι

Το ρουμπίνι είναι από τους πιο γνωστούς πολύτιμους λίθους και συμβολίζει την αγάπη, το πάθος και την επιτυχία.

Λουλούδια τους θεωρούνται τα νούφαρα και τα δελφίνια

Τα λουλούδια που έχουν την τιμητική τους αυτόν τον μήνα είναι τα νούφαρα και τα δελφίνια. Είναι και τα δύο τρυφερά και ευαίσθητα. Τα νούφαρα συμβολίζουν την αγνότητα, ενώ το δελφίνιο βγαίνει σε διάφορα χρώματα, το κάθε ένα από τα οποία συμβολίζει και κάτι διαφορετικό. Έτσι για παράδειγμα, τα ροζ δελφίνια συμβολίζουν την ευτυχία, τα μωβ την πρώτη αγάπη κτλ.

Διαπρέπουν ως ενήλικες

Έρευνα που μελέτησε τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο έδειξε ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στην καρδιά του Ιουλίου έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ψυχολογικές διαταραχές κάτι που πιθανολογείται ότι οφείλεται στην πρόσληψη βιταμίνης D της μητέρας τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι τα παιδιά του Ιουλίου έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαπρέψουν ως ενήλικες.

Δείτε έξι ακόμα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από parenting.firstcry.com, happiestbaby.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved