Γονείς φωτογραφίζουν τα μωρά τους σε πισίνες (εικόνες)

Μωράκια φοράνε τα μαγιό τους και ποζάρουν στο νερό.

Γονείς φωτογραφίζουν τα μωρά τους σε πισίνες (εικόνες)
Instagram / meganml0x

Η πισίνα, κανονική η φουσκωτή δεν έχει σημασία, είναι η αμέσως καλύτερη εναλλακτική για μία ανάσα δροσιάς το καλοκαίρι.

Το hashtag #poolbaby έχει πάνω από 50.000 φωτογραφίες οι περισσότερες από τις οποίες δείχνουν μωράκια να απολαμβάνουν το μπάνιο τους παρέα με τους γονείς τους. Ο ενθουσιασμός τους είναι φυσικά μεγάλος, ενώ τις εντυπώσεις κλέβουν και το στιλ τους με μαγιό και γυαλιά ηλίου.


https://www.instagram.com/p/CfHEGOouMfg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι να προσέξετε στο μπάνιο στην πισίνα

Το μπάνιο στην πισίνα όσο διασκεδαστικό και αν είναι, ελλοχεύει κινδύνους για αυτό καλό είναι να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Τι να προσέξετε λοιπόν:

  • Ποτέ μην αφήνετε το μωρό χωρίς επίβλεψη στον χώρο της πισίνας.
  • Μην ταΐσετε το μωρό πριν το μπάνιο – Για την πισίνα ισχύει ότι και στη θάλασσα. Δεν τρώμε πριν το μπάνιο και το ίδιο ισχύει και στα παιδιά βρεφικής ηλικίας.
  • Έχετε κοντά σας ένα κουτί πρώτο βοηθειών – Ακόμα και αν δεν αφήσετε το μωρό από τα χέρια σας, καλό είναι να έχετε ένα κουτί πρώτων βοηθειών σχετικά κοντά σας για παν ενδεχόμενο.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά, θα πρέπει επίσης να προσέξετε:

  • Απομακρύνετε τραπέζια και καρέκλες κοντά από την πισίνα – Τα παιδιά έχουν άγνοια κινδύνου και δεν αποκλείεται να θελήσουν να σκαρφαλώσουν στα έπιπλα για να βουτήξουν από εκεί στην θάλασσα.
  • «Δεν τρέχουμε, δεν χοροπηδάμε» - Θα χρειαστεί να το πείτε αρκετές φορές, μέχρι το παιδί αν ακολουθήσει τις οδηγίες. Το βρεγμένο δάπεδο και το μάρμαρο γύρω από την πισίνα είναι επικίνδυνο για ατυχήματα, είναι λοιπόν σημαντικό το παιδί να καταλάβει ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Φωτογραφίες μωρών στην πισίνα

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε από το hashtag #poolbaby. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved