Μωράκια κοιμούνται γαλήνια στα χέρια των γονιών τους (εικόνες)

Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες της Shan Fisher.

Μωράκια κοιμούνται γαλήνια στα χέρια των γονιών τους (εικόνες)
Instagram / shanfisherphotography

H Shan Fisher έκανε την αγάπη της για την τέχνη και τη φωτογραφία επάγγελμα. Ασχολείται αποκλειστικά με τη φωτογράφιση μωρών και οικογενειών, ένα όνειρο που πραγματοποίησε παίρνοντας ρίσκα και γενναίες αποφάσεις.

Η Shan είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες από την παιδική της ηλικία. Η μητέρα της ήταν εκείνη που τη στήριζε, της έλεγε να κυνηγήσει τα όνειρά της, «έφυγε» όμως νωρίς όταν η φωτογράφος ήταν μόλις 13 ετών. Τα επόμενα χρόνια η ζωή της Shan άλλαξε. Ο μπαμπάς της, ήταν μίας διαφορετικής νοοτροπίας η οποία λέει ότι η τέχνη δεν είναι επάγγελμα. Η Shan σπούδασε οικοκονομικά, ασχολήθηκε με τη διαφήμιση και μετά από χρόνια, όταν πια συνειδητοποίησε ότι αυτό δεν είναι το επάγγελμα που θέλει να κάνει για μία ζωή, πάτησε "restart" και ξεκίνησε ξανά από την αρχή. Σπούδασε φωτογραφία, γνώρισε τον σύζυγό της, παντρεύτηκαν, έγιναν γονείς δύο αγοριών και το 2017 άνοιξε το δικό της στούντιο φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CeRzMFbMQa3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες της Shan Fisher

Η Shan φωτογραφίζει νεογέννητα, γονείς, οικογένειες αποκλειστικά στο στούντιό της. Όλες της οι φωτογραφίες έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: είναι minimal, κυριαρχεί το λευκό χρώμα, σε όλες ο φωτισμός μοιάζει φυσικός. Η ιδιαιτερότητα αυτή των φωτογραφιών της την έχουν κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλους φωτογράφους.


https://www.instagram.com/p/Cb8H8M5MZG7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Shan δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram. Από εκείνες που ξεχωρίζουν είναι αυτές με μωράκια που κοιμούνται γαλήνια στα χέρια των γονιών τους. Φωτογραφίες λίγο πιο καλλιτεχνικές που αποτυπώνουν τη φροντίδα και τη ζεστασιά της μητρικής και πατρικής φιγούρας. Τα μωράκια δε φοράνε ιδιαίτερα outfits, ούτε υπάρχουν στον χώρο ιδιαίτερα σκηνικά, ώστε όλη η προσοχή να στρέφεται στις κινήσεις των χεριών και στα νεογέννητα.


https://www.instagram.com/p/Cdwi0ZSqPVa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Shan στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved