Μωράκι χορεύει στο αυτοκίνητο και το καταδιασκεδάζει – Το βίντεο που έγινε viral

H μικρή Ella χορεύει ακούγοντας ένα τραγούδι των Jonnas Brothers και το απολαμβάνει.

Μωράκι χορεύει στο αυτοκίνητο και το καταδιασκεδάζει  – Το βίντεο που έγινε viral

Το άκουσμα μουσικής έχει πολλά οφέλη για τα παιδιά από την βρεφική τους ακόμα ηλικία.

Η μουσική προσφέρει ηρεμία, διασκέδαση, βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές δεξιότητές τους και την ικανότητα απομνημόνευσης. Από κάποια ηλικία κι έπειτα δε, τα μωρά κουνιούνται στον ρυθμό της μουσικής, παίζουν παλαμάκια, προσπαθούν να χορέψουν. Κάποια μάλιστα αποδεικνύονται ταλέντα σε αυτό, όπως η μικρή Ella που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο.

Το κοριτσάκι είναι ενός έτους και κάθεται στην αγκαλιά της μαμάς του στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Στο ραδιόφωνο ακούγεται ένα τραγούδι των Jonas Brothers και η μικρούλα κουνιέται στον ρυθμό ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της στον χορό, ενώ παράλληλα είναι εμφανές ότι το καταδιασκεδάζει.

Το βίντεο ανήρτησε στο Facebook η μαμά της Ella, Jennifer Burnett-Dooley και συγκέντρωσε περίπου μισό εκατομμύριο προβολές. Το βίντεο δεν έγινε viral μόνο λόγω του ξεκαρδιστικού χορού της μπέμπας, αλλά κι επειδή όσο χορεύει, κρατά στα χέρια της μία…. τηγανητή πατάτα, κάτι που παρατήρησαν και σχολίασαν με χιούμορ οι χρήστες του διαδικτύου.



5+1 οφέλη του χορού για τα μωρά

Ο χορός με το μωρό ενισχύει τη σύνδεση μητέρας και βρέφους και παράλληλα βοηθά τα μωρά να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες και να δυναμώσουν τους μύες τους. Άλλα οφέλη του χορού στη βρεφική ηλικία είναι:

  • Βοηθάει το μωρό να αναπτύξει τις κοινωνικές και τις διαπροσωπικές δεξιότητες
  • Επιτρέπει στο βρέφος να πειραματιστεί με το σώμα του και τις κινήσεις του
  • Προσφέρει εκτόνωση
  • Διεγείρει όραση και ακοή
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved