Νεογέννητο μωράκι χαμογελά όταν το φιλά η μαμά του (vid)

 Κάθε φορά που το μωράκι νιώθει στο μάγουλο το φιλί της μαμάς του, χαμογελά.

Νεογέννητο μωράκι χαμογελά όταν το φιλά η μαμά του (vid)
you tube / Rumble Viral

Τις πρώτες ημέρες της ζωής τους τα νεογέννητα κοιμούνται και χασμουριούνται. Το πρώτο χαμόγελο το ..σκάνε εβδομάδες μετά και σε ανύποπτο χρόνο.

Η μητέρα ενός βρέφους, μόλις τριών ημερών, κατάφερε να καταγράψει στην κάμερα το αχνό χαμόγελό του και όπως ήταν φυσικό το βίντεο μόλις ανέβηκε στο διαδίκτυο συγκέντρωσε χιλιάδες views.

Όπως θα δείτε, κάθε φορά που φιλάει στο μάγουλο το μωρό της, εκείνο χαμογελά (μη φανταστείτε ένα μεγάλο, πλατύ χαμόγελο). Είναι από τα πιο όμορφα βίντεο με νεογέννητα και αν μη τι άλλο θα σας φτιάξει τη μέρα.

Πολλά μωρά συνηθίζουν να χαμογελούν στον ύπνο τους και όπως αναφέρουν οι ειδικοί, αυτά τα χαμόγελα είναι μέρος των αντανακλαστικών του. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP), τα πρώτα χαμόγελα ξεκινούν κατά τη διάρκεια του ύπνου, για λόγους που δεν είναι κατανοητοί.

Μπορεί να είναι ένα σήμα ότι το μωρό αισθάνεται ότι διεγείρεται με κάποιο τρόπο ή ανταποκρίνεται σε κάποια εσωτερική ώθηση.

Πότε να περιμένετε το πρώτο κοινωνικό χαμόγελο του μωρού σας

Σύμφωνα με το verywellfamily.com μεταξύ δύο και τριών μηνών, τα περισσότερα μωρά θα αρχίσουν να κοιτάζουν τους γονείς τους στα μάτια. Θα ανταποκρίνονται σε ήχους γύρω τους - και ναι, μπορεί να αρχίσουν να χαμογελούν! Αυτά τα πρώτα χαμόγελα μπορεί να είναι λίγα και μικρής διάρκειας, αλλά παρόλα αυτά είναι χαμόγελα.

Σε τέσσερις μήνες, τα χαμόγελα του μωρού σας μπορεί να γίνουν πιο προβλέψιμα και ίσως γνωρίζετε τι χρειάζεται για να τα προκαλέσετε . Θα υπάρξουν ορισμένοι ήχοι ή πρόσωπα που θα κάνουν σίγουρα το μωρό σας να χαμογελά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved