Τα πιο όμορφα λουλούδια - Νοσοκόμες έντυσαν νεογέννητα με πλεκτές λουλουδένιες στολές

Αυτές οι φωτογραφίες είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Τα πιο όμορφα λουλούδια - Νοσοκόμες έντυσαν νεογέννητα με πλεκτές λουλουδένιες στολές
Facebook / saintlukeskc

Σε πολλά νοσοκομεία και μαιευτήρια στο εξωτερικό συνηθίζουν να μεταμφιέζουν νεογέννητα σε ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως είναι το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα. Έχουμε δει μωράκια να μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες, σε λαγουδάκια του Πάσχα ή να φορούν στολές εμπνευσμένες από το Halloween.

Οι μεταμφιέσεις αυτές είναι ένας τρόπος για να φέρουν τη γιορτινή ατμόσφαιρά στον χώρο του νοσοκομείου και να κάνουν συμμέτοχους γονείς και μωρά.

Το ίδιο έκανε και το Saint Luke’s Health System στις αρχές του περασμένου μήνα με τα μωράκια που γεννήθηκαν τον Μάιο να μεταμφιέζονται σε λουλούδια της άνοιξη

Μωρά μεταμφιέστηκαν σε χρωματιστά λουλούδια

Ο Μάιος ήταν ο τελευταίος μήνες της άνοιξης και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου θέλησε να τον γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Οι νοσοκόμες φόρεσαν στα μωρά που γεννήθηκαν εκείνες τις μέρες πλεκτές στολές και τα νεογέννητα μεταμφιέστηκαν στα πιο όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια.

Στο κεφάλι τους φόρεσαν πλεκτά σκουφάκια, τύλιξαν το μικροσκοπικό σώμα τους με πράσινη οργάντζα και στα πόδια τους έβαλαν από μία μικρή γλάστρα στο κάθε ένα. Δίπλα τους ακριβώς είχαν αφήσει ποτιστήρια και γάντια κηπουρικής.

«Γνωρίστε το πιο όμορφο μπουκέτο μας» έγραψε το νοσοκομείο στο Facebook όπου και δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τα χαριτωμένα μωράκια.

mwra ntumena louloudia 5

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved