Τα παιδιά του Μαΐου: Είναι αισιόδοξα, τυχερά και «ξενύχτηδες»

Οκτώ χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον τρίτο μήνα της άνοιξης.

Τα παιδιά του Μαΐου: Είναι αισιόδοξα, τυχερά και «ξενύχτηδες»

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον τρίτο μήνα της άνοιξης μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά πέραν του ζωδίου τους. Είναι τυχερά, βλέπουν πάντα τη θετική πλευρά και προτιμούν να κοιμούνται αργά το βράδυ. Δεν το λέμε εμείς, αλλά έρευνες που έχουν γίνει προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο ο μήνα; και η εποχή γέννησης μπορούν να επηρεάσουν τον χαρακτήρα, την υγεία, ακόμα και την ανάπτυξη ενός παιδιού.

Τι γνωρίζουμε λοιπόν για τα παιδιά του Μαΐου;

Είναι Ταύρος ή Δίδυμος στο ζώδιο

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από την 1η μέχρι και την 20η Μαΐου ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι έξυπνα, έμπιστα και η χαρά της ζωής. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου και συγκεκριμένα από τις 21 μέχρι και της 30, είναι Δίδυμοι, ζώδιο που χαρακτηρίζεται για τον δυναμισμό και το πάθος του.

Το λουλούδι τους είναι το μιγκέ

Στα αγγλικά είναι γνωστό και ως May Lilys. To άνθος του χαρακτηρίζει μία σειρά από θετικά χαρακτηριστικά όπως είναι η ταπεινοφροσύνη, η αγνότητα και η γλυκύτητα. Το φυτό κράταιγος, επίσης θεωρείται φυτό του Μαΐου και συμβολίζει την αγάπη και την προστασία.

Η τυχερή τους πέτρα είναι το σμαράγδι

Η καταπράσινη αυτή πέτρα συμβολίζει την ανθοφορία της άνοιξης, ενώ έχει επίσης συσχετιστεί με την καλή τύχη και την οικονομική ευημερία, σύμφωνα με το American Gem Society.

Είναι αισιόδοξα

paidi aisiodokso maios

Σύμφωνα με έρευνες τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον τρίτο μήνα της άνοιξης είναι φύσει αισιόδοξα. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα στο περιοδικό Times αναφέρει ότι τα παιδιά που γεννιούνται τον μήνα Μάιο και γενικά την άνοιξη έχουν υψηλή βαθμολογία στην κλίμακα της υπερθυμίας, το οποίο σημαίνει ότι συνηθίζουν να βλέπουν την θετική πλευρά των πραγμάτων. Ωστόσο στο ίδιο άρθρο σημειώνεται ότι μελέτη στην οποία συμμετείχαν 58.000 άτομα, έδειξε ότι όσοι είχαν γεννηθεί τον Μάιο είχαν τα υψηλότερα ποσοστά κλινικής κατάθλιψης.

Έχουν λιγότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια έδειξε ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον τρίτο μήνα της άνοιξης έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ασθένειες που σχετίζονται με την καρδιά και το νευρικό σύστημα.

Δείτε τρία ακόμα κοινά τους χαρακτηριστικά στην gallery που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από tinybeans.com, goodhousekeeping.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved