Το μικρό αγόρι που λατρεύει να βοηθά στις δουλειές της φάρμας

Δείτε τις γλυκές φωτογραφίες με τον Whitaker, το 15 μηνών νήπιο που του αρέσει να ακολουθεί τη μαμά του στη φάρμα τους.

Το μικρό αγόρι που λατρεύει να βοηθά στις δουλειές της φάρμας
Εικόνα προφίλ του χρήστη mollmanfarm στο Instagram

Γνωρίστε τον Whitaker, το 15 μηνών νήπιο που του αρέσει να ακολουθεί τη μαμά του στη φάρμα τους και να τη βοηθάει με τα ζώα.


https://www.instagram.com/p/CbsYtIvLlpF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Mikelann Mollman, 31 ετών, εκπλήσσεται από το πόσο ικανό είναι το μωρό της, ακόμα κι αν έχει σπάσει μερικά αυγά στην πορεία.


https://www.instagram.com/tv/CbdiVGPJ2lz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαμά Mikelann, από το Billings της Μοντάνα των Η.Π.Α., είπε:

«Από την πρώτη μέρα, έρχεται μαζί μου κάθε μέρα για να ταΐσει τις αγελάδες και είναι μια πραγματική μικρογραφία της μαμάς του. Ο πατέρας του, ο Άνταμ, 44 ετών, εργάζεται συνήθως στο κατάστημα σιδηρικών του κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ο μικρός μένει μαζί μου όσο εργάζομαι στη φάρμα. Είναι μεγάλος παρατηρητής και μαθαίνει πολλά πράγματα και προσπαθεί να αντιγράψει όλα όσα κάνω. Του αρέσει να έρχεται μαζί μου όταν μεταφέρω δέματα σανού, όταν σηκώνω και μετακινώ δέματα σανού και έχει το δικό του μικρό κάθισμα εκεί μέσα.


https://www.instagram.com/p/CanF0t_OK4d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αγαπημένη του δραστηριότητα είναι να μαζεύει τα αυγά από τα κοτόπουλά μας. Στην αρχή, απλώς τα έβαζε στον κουβά και έσπαγαν, αλλά τώρα έμαθε να τα τοποθετεί απαλά, και τα μαζεύει κάθε ξημέρωμα. Αν και μερικές φορές, θα αφήσει μερικά για τον σκύλο μας, τον Τσάρλι, που είναι τεσσάρων ετών, ώστε να μπορεί να έχει ένα πλούσιο πρωινό με αυγά. Είναι μεγάλο πειραχτήρι, θα προσπαθεί πάντα να βγάλει κρυφά στον Τσάρλι φαγητό από το πιάτο του όταν νομίζει ότι δεν τον παρακολουθώ».

Ο Whitaker είναι επίσης ο μικρός επόπτης, καθώς θα ελέγξει τη δουλειά της μαμάς του στο αγρόκτημα, βεβαιώνοντας ότι όλα είναι καλά.


https://www.instagram.com/tv/CadjwI0O7x9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Mikelann συμπλήρωσε:

«Μερικές φορές θα τον αφήσω να κοιμηθεί και να ολοκληρώσω όλες τις δουλειές πριν ξυπνήσει. Συνήθως ενοχλείται πολύ όταν το κάνω αυτό και θα περπατήσει στη φάρμα ελέγχοντας τα πάντα. Έχει εμμονή με την αυτόματη τροφοδοσία κοτόπουλου και του αρέσει να μαζεύει κουβάδες γεμάτους ζωοτροφές. Παλεύει με τον κουβά καθώς του είναι λίγο πολύ βαρύ αυτή τη στιγμή».

Με πληροφορίες από: metro.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved