Δίδυμα μωράκια μαλώνουν για μία.... πιπίλα (vid)

Το ένα παίρνει από το στόμα του άλλου την πιπίλα και εμείς δεν γίνεται να μην ξεκαρδιστούμε στα γέλια.

Δίδυμα μωράκια μαλώνουν για μία.... πιπίλα (vid)

Πολλά μωρά έχουν μία σχέση λατρείας με την πιπίλα τους. Τους προσφέρει ανακούφιση, ευχαρίστηση και πολλά δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς αυτήν.

Το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε ακούσει πολλά για τη χρήση της πιπίλας. Η αλήθεια είναι ότι από τις μέχρι στιγμής μελέτες υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Σύμφωνα με έρευνες, η χρήση της πιπίλας πιθανά μειώνει τον κίνδυνο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου και αυτό λόγω του ότι το μωρό δεν κοιμάται πολύ βαριά, ενώ άλλες δείχνουν ότι ηρεμεί το μωρό σε επώδυνες για αυτό καταστάσεις όπως στον εμβολιασμό ή τους κολικούς. Από την άλλη, η κατάχρηση της πιπίλας ειδικά σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας αυξάνει τον κίνδυνο οδοντικών προβλημάτων. Επίσης, μπορεί να γίνει εστία μικροβίων και βακτηρίων αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο για λοιμώξεις.

Μάχη για μία πιπίλα – Τα διδυμάκια που έγιναν viral

Τι γίνεται ένα μωρό δεν μπορεί χωρίς την πιπίλα του και πρέπει να τη μοιραστεί με το δίδυμο αδερφάκι του; Πόλεμος! Στο βίντεο που ακολουθεί, τα χαριτωμένα διδυμάκια θέλουν το κάθε ένα την πιπίλα για τον εαυτό του. Το αποτέλεσμα; Το ένα την παίρνει από το στόμα του άλλου και όποιο δεν την έχει σπαράζει κάθε φορά στο κλάμα.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 662 εκατομμύρια προβολές μέχρι και σήμερα και όχι άδικα. Τα δύο μωράκια είναι αξιολάτρευτα και το στιγμιότυπο θα κάνει και εσάς να λυθείτε στα γέλια.

Πατήστε play και απολαύστε το!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved