Οι πρώτες αντιδράσεις διδύμων λίγο μετά τη γέννησή τους (vid)

Οι πρώτες αντιδράσεις διδύμων λίγο μετά τη γέννησή τους σε ένα υπέροχο βίντεο.

Οι πρώτες αντιδράσεις διδύμων λίγο μετά τη γέννησή τους (vid)

Για τους γονείς, η στιγμή που αντικρίζουν το νεογέννητο παιδί τους θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη τους για μια ζωή. Τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα που δύσκολα περιγράφονται με λόγια.

Όμως, κι όσα ακολουθούν τις επόμενες ημέρες στο μαιευτήριο και αργότερα στο σπίτι είναι από τις πιο ξεχωριστές. Γι΄αυτό και δεν είναι λίγοι οι γονείς που τις καταγράφουν για να θυμούνται την κάθε λεπτομέρεια.

'Οπως το ζευγάρι των δίδυμων μωρών που θα δείτε στο βίντεο. Απαθανάτισαν νεογέννητα διδυμάκια τους, λίγο μετά τη γέννησή τους, καθώς ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους, κουνάνε τα χέρια τους και κάνουν γκριμάτσες.




Οι αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού με τον ερχομό του μωρού

Ο ερχομός ενός μωρού συνεπάγεται πολλές αλλαγές στη ζωή ενός ζευγαριού και σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του.

Το πρώτο διάστημα πολλά μοιάζουν πρωτόγνωρα. Τις πρώτες μέρες, οι νέοι γονείς προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την ύπαρξη αυτού του μικροσκοπικού ανθρώπου στη ζωή τους, προσπαθούν να το γνωρίσουν και να προσαρμοστούν. Το άγχος και η χαρά εναλλάσσονται και καθώς περνά ο καιρός μαθαίνουν να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν τη μητρότητας και την πατρότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved