Δέκα πορτρέτα νεογέννητων - Οι φωτογραφίες μίας μαμάς (εικόνες)

Μητέρα και επαγγελματίας φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα.

Δέκα πορτρέτα νεογέννητων - Οι φωτογραφίες μίας μαμάς (εικόνες)
Instagram / carmenbrockhammerphotography

Η Carmen Brockhammer είναι μαμά δύο παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Η ενασχόλησή της με την φωτογραφία ξεκίνησε το 2005 και έξι χρόνια μετά, από το 2011 ασχολείται με τη φωτογράφιση νεογέννητων και τα οικογενειακά πορτρέτα.

«Η φωτογραφία είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού» αναφέρει και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες της. Η Carmen αποτυπώνει συναισθήματα, καταγράφει στιγμές και οι φωτογραφίες της αποκτούν ανεκτίμητη αξία για έναν γονιό στο πέρασμα του χρόνου.

Η φωτογράφος έχει δημιουργήσει και έναν λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει φωτογραφίες οικογενειών, νεογέννητων και μεγαλύτερων παιδιών. Οι αναρτήσεις της ξεπερνούν τις 1.500 μέχρι στιγμής και από αυτές που ξεχωρίζουν είναι τα ασπρόμαυρα και έγχρωμα πορτρέτα μωρών.

Σε κάποια από αυτά τα μωρά ποζάρουν μόνα τους στον φακό….

mama fotografies neogennhto 7

… ενώ σε άλλα τα κρατούν στην αγκαλιά οι γονείς τους.

mama fotografies neogennhto 6

Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Carmen είναι και η παρακάτω. Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα likes σε σχέση με άλλες, ξεπερνώντας τα 28 χιλιάδες.


https://www.instagram.com/p/CZ3n0nqtsz-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην gallery που ακολουθεί, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες. Δείτε δέκα πορτρέτα νεογέννητων παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved