Μωράκια φορούν αποκριάτικες στολές - Απολαυστικές φωτογραφίες

  • Οι πρώτες Απόκριες του μωρού - Χαριτωμένες μεταμφιέσεις
  • Μωράκια φορούν αποκριάτικες στολές και ποζάρουν στον φακό
Μωράκια φορούν αποκριάτικες στολές - Απολαυστικές φωτογραφίες
Instagram / harleyjooo

Τα παιδιά λατρεύουν τις Απόκριες και κάθε χρόνο περιμένουν πώς και πώς να φορέσουν τις αγαπημένες τους στολές. Τα μωρά μπορεί να είναι ακόμα πολύ μικρά για να διαλέξουν μόνα τους τι θα ντυθούν, τον ρόλο όμως αυτό αναλαμβάνουν οι γονείς.

Οι πρώτες Απόκριες του μωρού

Οι πρώτες Απόκριες του μωρού είναι μία ιδιαίτερη περίσταση και πολλοί γονείς διαλέγουν απίθανα κοστούμια για τα μικρά τους. Αν και το μωρό δεν θα έχει αναμνήσεις από την πρώτη του μεταμφίεση, σίγουρα εσείς θα βγάλετε μπόλικες αναμνηστικές φωτογραφίες που θα κοιτάτε μετά από χρόνια με νοσταλγία.

Όσο για το τι μπορείτε να ντύσετε το μωρό σας, οι επιλογές είναι άπειρες για αγόρια και κορίτσια όσο μηνών και αν είναι, ακόμα και για νεογέννητα. Από τις πιο δημοφιλείς ειναι φυσικά τα ζωάκια (ελεφαντάκια, λαγουδάκια κτλ), μπορείτε όμως να επιλέξετε και κάτι πιο πρωτότυπο, όπως έκαναν οι γονείς του μπόμπιρα στην παρακάτω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CV_pYeJMMhF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλοί είναι οι γονείς που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες των μασκαρεμένων μωρών τους στο διαδίκτυο και εμείς, ένεκα της ημέρας, τις συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery για να τις απολαύσετε.

Άλλα έχουν ντυθεί τρόφιμα, άλλα σουπερ-ήρωες και άλλα ζωάκια. Όλα τους είναι αξιολάτρευτα και σίγουρα οι παρακάτω φωτογραφίες είναι οι πιο χαριτωμένες που θα δείτε σήμερα. Enjoy!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved