Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα που κάνουν γκριμάτσες (εικόνες)

Μωράκια κάνουν γκριμάτσες και η Valery Bunell τα φωτογραφίζει.

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα που κάνουν γκριμάτσες (εικόνες)
Instagram / valerybunnellphotography

Η Valery Βunell είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων. Έχει πάνω από δέκα χρόνια προϋπηρεσίας και φωτογραφίζει μωράκια σε απίθανα σκηνικά, τυλιγμένα με κουβερτούλες και πολύχρωμα υφάσματα. Στην ιστοσελίδα της περιγράφει τη διαδικασία προς τους ενδιαφερόμενους γονείς:

«Κοιτάξτε γύρω σας στο σπίτι και το βρεφικό δωμάτιο και αποφασίστε το ύφος και το στιλ της φωτογράφισης. Από εκεί και έπειτα θα διαλέξω props, υφάσματα και γενικά ό,τι χρειάζεται από τη δική μου ντουλάπα και μαζί θα σχεδιάσουμε πώς θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλετε. Όταν έρθετε, το στούντιο θα είναι καθαρό και έτοιμο για να ξεκινήσουμε. Στον χώρο θα υπάρχει κρύο νερό και διάφορα σνακς. Εάν θέλετε και οικογενειακές φωτογραφίες ή φωτογραφίες του μωρού με τα αδέρφια του, θα ξεκινήσουμε με αυτές. Έπειτα θα επικεντρωθούμε στο μωρό. Αν το ιδανικό διάστημα για να φωτογραφίσεις ένα νεογέννητο είναι οι 7 με 21 μέρες, δεν είναι ποτέ πολύ αργά να κλείσετε μία συνεδρία».


https://www.instagram.com/p/CZhziJevsua/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Valery έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram πάνω από 670 φωτογραφίες νεογέννητων και από τις πιο ιδιαίτερες είναι αυτές με μωράκια που κάνουν γκριμάτσες.

Το boredpanda.com έκανε αφιέρωμα στην ταλαντούχα φωτογράφο και συγκέντρωσε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές, όπως η παρακάτω. Μωράκια κάνουν απρόσμενες γκριμάτσες κι εμείς δεν μπορούμε παρά να τις απολαύσουμε.

gkrimatsew neogennita foto 3

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφιες της Valery στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved