Με ένα του φτέρνισμα αυτό το μωράκι έγινε viral στο TikTok

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 130 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 3 εκατομμύρια likes.

Με ένα του φτέρνισμα αυτό το μωράκι έγινε viral στο TikTok

Το φτέρνισμα είναι ένας φυσικός μηχανισμός του οργανισμού μας για να απαλλαγούμε από οτιδήποτε ανεπιθύμητο έχει προσκολλήσει στο ρινικό πέρασμα. Τα μωρά φτερνίζονται πολύ συχνά και ιδιαίτερα τις πρώτες εβδομάδες ζωής τους. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Το φτέρνισμα είναι μία υγιής αντίδραση του μωρού που υποδηλώνει ότι το νευρικό του σύστημα δουλεύει σωστά. Οι ρινικές δίοδοι του μωρού είναι πολύ μικρότερες από αυτές των ενηλίκων για αυτό και φράζουν πιο εύκολα από τη σκόνη, τη βλέννα ή ακόμα και το μητρικό γάλα. Επίσης, το φτέρνισμα είναι κομμάτι της ανάπτυξη του βρέφους, καθώς μαθαίνει σταδιακά να αναπνέει από τη μύτη, ενώ προστατεύει το μωρό και από την εισβολή μικροβίων και σωματιδίων.

Μωράκι έγινε viral με ένα του φτέρνισμα

Τα μωρά είναι τρισχαριτωμένα ό,τι και αν κάνουν και το φτέρνισμα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η μικρούλα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο με ένα της φτέρνισμα κατάφερε να γίνει viral στο TikTok. Τα στιγμιότυπα απαθανάτισαν οι γονείς του και τα ανήρτησαν σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 130 προβολές και περισσότερα από 3 εκατομμύρια likes.

Πατήστε «play» και απολαύστε το.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved