Μωράκι ξεσκονίζει και γίνεται viral (vid)

Από τα πιο χαριτωμένα βίντεο που έχετε δει.

Μωράκι ξεσκονίζει και γίνεται viral (vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά που βίντεο με χαριτωμένα μωράκια γίνονται viral.

Είτε δοκιμάζουν νέες γεύσεις, είτε γελούν με το πιο απλό πράγμα, είτε δίνουν φιλιά στους γονείς τους, καταφέρνουν να κερδίσουν τις καρδιές τω χρηστών του διαδικτύου.

Αυτό συνέβη και με το βίντεο μιας μαμάς που κατέγραψε το μωρό της να ξεσκονίζει.Ο μπόμπιρας στηρίζεται στο ράφι, κοιτάζει τη μαμά του και παράλληλα …καθαρίζει.

Παρότι το βίντεο διαρκεί ελάχιστα, μπορεί κανείς να απολαύσει τον μικρούλη επί το έργον.





Ποιες δουλειές του σπιτιού μπορούν να κάνουν τα παιδιά ανά ηλικία

Τα παιδιά που βοηθούν με τον τρόπο τους στις δουλειές του σπιτιού, γίνονται πιο υπεύθυνοι ενήλικες, σύμφωνα με μελέτες. Αυτές οι μικροδουλειές μπορούν ακόμη και να βελτιώσουν την ψυχική τους υγεία καθώς αισθάνονται σημαντικά. Ωστόσο, κάθε δουλειά πρέπει να είναι ανάλογη με την ηλικία και τις ικανότητες των παιδιών.

Αυτές οι απλές δουλειές είναι κι ένας τρόπος να διδάξετε στα παιδιά πολύτιμα μαθήματα ζωής.

Παιδιά 2- 5 ετών

Οι δουλειές που αναθέτετε στα νήπια πρέπει να έχουν ως στόχο να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες. Δώστε τους να καθαρίσουν τα παιχνίδια τους, να στρώσουν όπως μπορούν το κρεβάτι τους ή να σας βοηθήσουν να μαζέψετε το τραπέζι.

Παιδιά 6-7 ετών

Σε αυτήν την ηλικία, τα παιδιά είναι σε θέση να κάνουν περισσότερα πράγματα στο σπίτι. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενσταλάξετε τη σημασία της ομαδικής εργασίας: τα παιδιά μπορούν να σας βοηθήσουν με το μαγείρεμα, το στρώσιμο του τραπεζιού, τη δημιουργία λίστας για το σούπερ μάρκετ. Επίσης αν έχετε κατοικίδιο αναθέστε ένα μέρος της φροντίδας του. Γενικά, το παιδί θα αισθανθεί ότι συμμετέχει με αυτό τον τρόπο ενεργά στην οικογενειακή ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved