Φωτογράφος απαθανατίζει πατουσάκια μωρών (εικόνες)

  • Υπέροχες φωτογραφίες με πατουσάκια μωρών
  • Η πατούσα του μωρού – Πώς αναπτύσσεται
Φωτογράφος απαθανατίζει πατουσάκια μωρών (εικόνες)
Instagram / fotografie_eweliny

Η Eweliny είναι μαμά δύο παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Τα παιδιά της είναι η κινητήριος δύναμή της, η έμπνευσή της και λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιιου της άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τη φωτογραφία νεογέννητων. Οι φωτογραφίσεις προτιμά να γίνονται στο σπίτι των οικογενειών και οι φωτογραφίες της μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητες. Αυτό άλλωστε σε συνδυασμό με τον φυσικό φωτισμό και την προτεραιότητα που δίνει στην ανάδειξη εκφράσεων και συναισθημάτων είναι που τις κάνουν ξεχωριστές.

Στο προφίλ της στο Instagram μπορεί κανείς να δει πολλές από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει και από τις πιο ιδιαίτερες είναι εκείνες με τα πατουσάκια μωρών. Γιατί τι πιο γλυκό, τι πιο όμορφο από αυτά τα μικροσκοπικά πατουσάκια που χωράνε στην παλάμη ενός χεριού;

fotografies me patousakia mwrwn eweliny 13

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / fotografie_eweliny

Η πατούσα του μωρού

Τα μωρά γεννιούνται με επίπεδα πέλματα τα οποία μπορεί να παραμείνουν μέχρι την παιδική τους ηλικία. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αρθρώσεις και τα οστά είναι ακόμα εύκαμπτα, με αποτέλεσμα τα πόδια τους να ισιώνουν όταν στέκονται.Τα μικρά μωρά έχουν επίσης ένα παχύ στρώμα στο εσωτερικό περίγραμμα των ποδιών τους που κρύβει την καμάρα. Μπορείτε να τη διακρίνετε αν σηκώσετε το μωρό σας στις άκρες των ποδιών, αλλά εξαφανίζεται όταν στέκεται κανονικά.

Τα επίπεδα πέλματα εξαφανίζονται κατά την ηλικία των έξι ετών καθώς τα πόδια γίνονται λιγότερο εύκαμπτα και οι καμάρες αναπτύσσονται. Περίπου 1 με 2 στα 10 παιδιά θα συνεχίσουν να έχουν επίπεδα πέλματα έως την ενηλικίωση.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της φωτογράφου Eweliny με πατουσάκια μωρών στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved