Μωρά στην αίθουσα τοκετού - Δέκα υπέροχες φωτογραφίες

  • Φωτογράφιση τοκετού: Γιατί ολοένα και περισσότερα ζευγάρια την επιλέγουν;
  • Δέκα φωτογραφίες νεογέννητων στην αίθουσα τοκετού
Μωρά στην αίθουσα τοκετού - Δέκα υπέροχες φωτογραφίες
Instagram / kirstenmulder.fotografie

Ο τοκετός είναι μία συγκλονιστική εμπειρία και πολλά είναι τα ζευγάρια που ζητούν από επαγγελματίες φωτογράφους να παρευρεθούν για να απαθανατίσουν την κάθε στιγμή.

Οι φωτογράφοι είθισται να βρίσκονται στην αίθουσα τοκετού σε όλα τα στάδια τοκετού (δείτε ποια είναι εδώ) και φωτογραφίζουν την όλη διαδικασία: το πριν, τη στιγμή που το μωρό γεννιέται αλλά και την πρώτη αγκαλιά με τους γονείς λίγα λεπτά μετά τον τοκετό.

Οι φωτογραφίες τοκετού είναι πάντα ξεχωριστές και οι λόγοι είναι πολλοί. Αποτυπώνουν το θαύμα της ζωής, ξεχειλίζουν από συναίσθημα και κρατούν δυνατές αναμνήσεις ζωντανές για μία ζωή.

Δέκα φωτογραφίες νεογέννητων στην αίθουσα τοκετού

Η Kirsten είναι μαμά τριών παιδιών και φωτογράφος γέννας. Πρώτη φορά έγινε μητέρα στην ηλικία των 24 ετών και ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της άρχισε να φωτογραφίζει τον εαυτό της. Όταν γέννησε συνέχισε να φωτογραφίζει τον γιο της και το ίδιο έκανε και με τα άλλα δύο της παιδιά.

Ως μαμά δηλώνει ότι αναγνωρίζει πόσο πολύτιμες είναι οι φωτογραφίες και μερικά χρόνια πριν αποφάσισε να κάνει το πάθος της για την φωτογραφία επάγγελμα.

Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από γέννες που έχει παρευρεθεί. Κάποιες δείχνουν μαμάδες με τα μωρά τους δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό, άλλες ζευγάρια και άλλες τα νεογέννητα στην πρώτη τους φωτογραφία.

fotografies mwron sthn aithousa toketoy 3

Δείτε αυτές που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved