Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά σε ξεκαρδιστικές πόζες (εικόνες)

  • Ιδιαίτερες και άκρως απολαυστικές φωτογραφίες μωρών.
  • H φωτογράφος και μητέρα δύο παιδιών, Eweliny, ξέρει πώς να βγάλει τις πιο όμορφες φωτογραφίες νεογέννητων.
Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά σε ξεκαρδιστικές πόζες (εικόνες)
Instagram / fotografie_eweliny

Οι επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητων είναι πια κάτι αρκετά διαδεδομένο σε όλον τον κόσμο. Το στιλ του κάθε φωτογράφου διαφέρει. Άλλοι προτιμούν η φωτογράφιση να γίνεται σε στούντιο, άλλοι στο σπίτι της οικογένειας. Κάποιοι επιλέγουν εντυπωσιακά σκηνικά και ρούχα και άλλοι δίνουν έμφαση στις εκφράσεις και τις κινήσεις του μωρού.

Η Eweliny είναι μαμά δύο αγοριών και επαγγελματίας φωτογράφος που ασχολείται με την φωτογράφιση μωρών, εγκύων και νέων γονιών. Τα παιδιά της είναι ή έμπνευση και η κινητήριος δύναμή της και η μητρότητα ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης.

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου οι ακόλουθοί της ολοένα και αυξάνονται. Και όχι άδικα. Η Eweliny έχει την ικανότητα να απαθανατίζει με τον φακό της μοναδικά στιγμιότυπα και, αν και σε κάθε φωτογράφιση σίγουρα έχει επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια, οι φωτογραφίες της μοιάζουν αυθόρμητες και «ζωντανές». Η καλλιτέχνη προτιμά η φωτογράφιση να γίνεται στο σπίτι της κάθε οικογένειας και ο φωτισμός να είναι όσο τον δυνατόν πιο φυσικός. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε κι εσείς είναι υπέροχο.


https://www.instagram.com/p/CWBu3fzMDY-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι οι πιο χιουμοριστικές. Μωράκια παίρνουν διάφορες πόζες και η Eweliny τα απαθανατίζει.

xioumoristikes fotografies neogennitwn 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / fotografie_eweliny

Άλλα χασμουριούνται, άλλα τεντώνονται, άλλα απλώς κάνουν μία γκριμάτσα. Εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες από τις φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί. Απολαύστε τις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved