Ο λόγος που θύμωσε αυτό το μωρό είναι πραγματικά αστείος (vid)

  • Δείτε τι συνέβη και θύμωσε το μωρό
  • Η αντίδρασή του είναι απλά απολαυστική
Ο λόγος που θύμωσε αυτό το μωρό είναι πραγματικά αστείος (vid)

Δεν υπάρχουν πιο χαριτωμένα βίντεο από αυτά με αντιδράσεις μωρών. Μωρά που κάνουν γκριμάτσες, που γελούν, που θυμώνουν, που ξαφνιάζονται, που κοιμούνται.

Ένα τέτοιο αστείο βίντεο είναι κι αυτό που θα δείτε σε λίγο.

Πρωταγωνιστής είναι ένα μωράκι που μαζί με τους γονείς του είναι σε εστιατόριο.Το μωρό κάθεται στο παιδικό καρεκλάκι και περιμένει να το ταΐσει η μητέρα του.

Ο μπαμπάς από την άλλη πλευρά του τραπεζιού, καταγράφει το σκηνή αλλά και τη στιγμή που ήταν η αφορμή για να θυμώσει το μωράκι.

Τι συνέβη; Η μαμά του έχει έτοιμη την κουταλιά, την φυσάει, τη στερεώνει με τη χέρι της αλλά πριν την δώσει στο παιδί της, πέφτει το φαγητό από το κουτάλι!

Πώς να μη νευριάσει το μωρό που περίμενε πώς και πώς να φάει;



Τι μπορεί να φάει ένα μωρό 20 μηνών

Από τη στιγμή που το μωρό σας θα φτάσει στους 20 μήνες ζωής, θα αρχίσει σιγά-σιγά να έχει άποψη για πολλά πράγματα. Όπως για παράδειγμα για το φαγητό του. Μην εκπλαγείτε λοιπόν, αν δεν θέλει και πετάει στην κυριολεξία στο πάτωμα το μέχρι πριν αγαπημένο του πρωινό.

Τα παιδιά βρίσκονται σε εκείνη τη φάση που ετοιμάζονται να κλείσουν τον δεύτερο χρόνο ζωής τους και οι διατροφικές τους συνήθειες αρχίζουν να αλλάζουν. Γι' αυτό λοιπόν μια ανανέωση του διατροφικού του προγράμματος και οι νέες συνταγές θα κάνουν τη δική σας ζωή ευκολότερη.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα βρείτε αρκετές ιδέες για φαγητό σε αυτό την ηλικία.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved