Νήπιο κάλυψε το αδερφάκι του με φυστικοβούτυρο - Η αντίδραση της μαμάς

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 23 εκατομμύρια προβολές και όχι άδικα.

Νήπιο κάλυψε το αδερφάκι του με φυστικοβούτυρο - Η αντίδραση της μαμάς

Το φυστικοβούτυρο είναι νόστιμο, θρεπτικό και μπορεί να αποτελέσει βασικό υλικό σε διάφορες συνταγές για υγιεινά σνακ. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε φυτικές ίνες, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και αυξάνει την αίσθηση κορεσμού. Επίσης, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν την καρδιά, αλλά και βιταμίνη B που είναι απαραίτητη για την υγεία μαλλιών και επιδερμίδας.

Ένας ακόμα λόγος που κάνει το φυστικοβούτυρο τόσο δημοφιλές, είναι ότι τα παιδιά το λατρεύουν. Κάποια βέβαια δεν το χρησιμοποιούν μόνο για να το φάνε, αλλά και στο παιχνίδι όπως συνέβη με το κοριτσάκι στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Το viral βίντεο με τα αδερφάκια και το φυστικοβούτυρο

Η τρίχρονη άδειασε το βάζο και κάλυψε το μωρό αδερφάκι της με φυστικοβούτυρο από την κορυφή ως τα νύχια. Το αγοράκι φαίνεται να συμμετέχει με χαρά στο παιχνίδι και όταν μπαίνει η μαμά στην κουζίνα εκείνα ξαφνιάζονται.

Η μητέρα ρωτάει έκπληκτη τι κάνουν εκεί και αν και είμαστε σίγουροι ότι έπαθε σοκ μόλις αντίκρυσε το θέαμα, γέλασε και απαθανάτισε το στιγμιότυπο με το κινητό της. Μάλιστα ρώτησε το αγοράκι εάν αισθάνεται όμορφα και εκείνο απάντησε καταφατικά με χαμόγελο.

Το βίντεο ανήρτησε η μαμά στο YouTube και μέχρι και σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 23 εκατομμύρια προβολές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved