Απίθανες ιδέες για παιδικές χριστουγεννιάτικες τούρτες γενεθλίων (εικόνες)

  • Χριστουγεννιάτικες τούρτες για παιδικά γενέθλια
  • Τούρτες γενεθλίων εμπνευσμένες από τις γιορτές. 
Απίθανες ιδέες για παιδικές χριστουγεννιάτικες τούρτες γενεθλίων (εικόνες)
Instagram@ natassja.duplessis / @mandascakes

Μπορεί λόγω πανδημίας τα παιδικά πάρτυ γενεθλίων να έχουν περιοριστεί σημαντικά, ειδικά σε κλειστούς χώρους, όμως πάντα υπάρχει τρόπος να γιορτάσετε αυτή τη σημαντική μέρα του παιδιού σας.

Αν λοιπόν έχει γενέθλια την περίοδο των γιορτών, τι καλύτερο από μια τούρτα έκπληξη, εμπνευσμένη από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ειδικά στην περίπτωση που δεν έχει προτίμηση σε κάποιους ήρωες, μπορείτε να του ετοιμάσετε μια χριστουγεννιάτικη τούρτα υπερπαραγωγή: με δεντράκια, μπάλες, ταράνδους ακόμα και μικρούς Άγιο Βασίληδες.


https://www.instagram.com/p/CI5TJuQBNlK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμα όμως κι αν έχει εκδηλώσει μια προτίμηση μπορείτε να του ετοιμάσετε και μια δεύτερη τούρτα έκπληξη! Ποιο παιδί δεν θα ενθουσιαστεί έχοντας δύο τούρτες για τα γενέθλιά του;


https://www.instagram.com/p/CJX-bAuB76p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάλογα με την ηλικία θα επιλέξετε και τη διακόσμηση ( της τούρτας πάντα). Τα νήπια λατρεύουν τις φιγούρες που κοσμούν τις τούρτες, οπότε μπορείτε πραγματικά να μεγαλουργήσετε. Μια οικονομική ιδέα , αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, είναι να αγοράσετε μικρά παιχνιδάκια και να διακοσμήστε εσείς την τούρτα με τη γεύση που θα επιλέξετε.

Το καλό με τα παιδικά γενέθλια την περίοδο των γιορτών είναι ότι το ντεκόρ το έχετε ήδη έτοιμο: χριστουγεννιάτικο φωτισμένο δέντρο, φωτάκια, γκι, χριστουγεννιάτικες μπάλες, μπαλόνια, γιρλάντες.


https://www.instagram.com/p/CJQNaj4gmpr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επομένως η τούρτα είναι ίσως το μόνο που θα σας απασχολήσει.

Δείτε τη gallery που ακολουθεί και κάντε την καλύτερη επιλογή για τη γενέθλια τούρτα του παιδιού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved