Έξι facts για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβρη (εικόνες)

  • Τα παιδιά του Δεκεμβρίου
  • Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά τους
Έξι facts για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβρη (εικόνες)
Instagram / chantellfearn

Ο Δεκέμβρης είναι δεύτερος μήνας του χειμώνα και ο τελευταίος του χρόνου. Είναι ο μήνας των Χριστουγέννων και ο μήνας του απολογισμού και των στόχων ενόψει της νέας χρονιάς.

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον μήνα αυτόν γιορτάζουν γενέθλια, Χριστούγεννα και την έλευση του νέου έτους. Έχουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, παίρνουν δώρα δύο και τρεις φορές και εύλογα ο Δεκέμβρης είναι ο αγαπημένος τους μήνας. Ποια είναι μερικά ακόμα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβρη; Ιδού.

Το ζώδιό τους είναι Τοξότης ή Αιγόκερος

Εάν το παιδί έχει γεννηθεί πριν τις 21 Δεκεμβρίου τότε είναι Τοξότης, τον οποίο χαρακτηρίζει η αισιοδοξία, η ανεξαρτησία και η γοητεία της περιπέτειας. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι και τέλη του μήνα, είναι Αιγόκερως. Χαρακτηριστικά του η συνέπεια, η υπευθυνότητα κα η ψυχραιμία με την οποία διαχειρίζεται καταστάσεις.

Τα λουλούδια τους είναι Νάρκισσος και το Γκι

Δύο είναι τα λουλούδια του Νοεμβρίου. Το ένα είναι ο Νάρκισσος, ο οποίος σύμφωνα με την κινέζικη παράδοση αντιπροσωπεύει τον πλούτο και την ευμάρεια και το δεύτερο το γκι, το χριστουγεννιάτικο αυτό λουλούδι με τα κόκκινα άνθη που συμβολίζουν το αίμα του Χριστού.

Έχουν τρεις τυχερές πέτρες

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το Δεκέμβρη έχουν τρεις τυχερές πέτρες: το ζιρκόν, τον τανζανίτης και το τιρκουάζ. Και οι τρεις έχουν είναι σ υπέροχες αποχρώσεις του μπλε, ωστόσο το τιρκουάζ έχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Η συγκεκριμένη πέτρα θεωρείται γούρικη και προσφέρει ηρεμία και τύχη σε όποιον τη φορά.

Δείτε τρία ακόμα χαρακτηριστικά στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή πληροφοριών: happiestbaby.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved