Αυτή η μπέμπα τρελαίνεται για ακτινίδιο (vid)

  • Ποια τα οφέλη του ακτινίδιου για τα παιδιά; 
  • Μωρό δοκιμάζει ακτινίδιο για πρώτη φορά - Απολαυστική η αντίδρασή του
Αυτή η μπέμπα τρελαίνεται για ακτινίδιο (vid)

Το ακτινίδιο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, φολικό οξύ, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο και επίσης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και φυτικές ίνες, οι οποίες δρουν αποτελεσματικά κατά της δυσκοιλιότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ακτινίδιο έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από το πορτοκάλι, συνεπώς ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών, ενώ σπουδαία είναι και η περιεκτικότητά του σε φυτοχημικές ουσίες με αντιοξειδωτική δράση, όπως είναι η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη και αποτελούν ασπίδα για την όραση.

Οι παιδίατροι συνιστούν στους γονείς να δίνουν ακτινίδιο στο μωρό μετά τον πρώτο χρόνο, λόγω των υψηλών οξέων που περιέχει και των μαύρων σπόρων οι οποίοι ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμό στο λαιμό και στο στομάχι του βρέφους.

Μωράκι δοκιμάζει ακτινίδιο για πρώτη φορά - Απολαυστική η αντίδρασή του

Τα μωρά συνεχώς δοκιμάζουν καινούρια πράγματα και οι αντιδράσεις τους είναι πραγματικά απολαυστικές. Στο βίντεο που ακολουθεί πρωταγωνιστεί η Emilia, μία χαριτωμένη μπέμπα η οποία δοκιμάζει για πρώτη φορά ακτινίδιο.

Στην αρχή , το πρώτο κομμάτι της το δίνει ο μπαμπάς της με το πιρούνι. Εκείνη ξετρελαίνεται και λίγα δευτερόλεπτα μετά, τρώει μόνη της τα υπόλοιπα κομμάτια του φρούτου από το πιάτο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved